Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salgs

Skjoldhagen II

2 kommende visninger
Nye lyse leiligheter i Fana, Skjoldhagen

2 kommende visninger

Vis detaljer

Innflytting: Høst 2020

Hjemmekoselig og tidsriktig

Skjoldhagen blir et sammensveiset nabolag bestående av to-, tre- og fireroms leiligheter. Nabolaget tilbyr et miljø som åpner opp for gode relasjoner, tillit og nærhet til omgivelsene.

De tre byggene vil danne en slags hesteskoform med bygninger på mellom tre og seks etasjer. Byggetrinn II vil bestå av 37 to-, tre- og fireroms leiligheter på mellom 40 og 124 kvm. Byggenes uttrykk vil respektere det veletablerte boligområdet samtidig som det vil tilføre et tidsriktig og estetisk innslag. Prosjektet vil ha et flott, felles grøntområde med benker og beplantning. Denne hagen blir knutepunktet i nabolaget hvor man kan møtes og nyte frisk luft sammen med gode naboer.

Tilgjengelighet og senkede skuldre

Skjoldhagen blir liggende i et veletablert nabolag kjent for trygge og stabile rammer som sørger for en avslappet hverdag i rolige, men lett tilgjengelige omgivelser. Bybanen sørger for enkel tilgang til byen for den urbane, og til Flesland for den reiseglade. Ellers har du gangavstand til skoler, barnehager, og en rekke servicetilbud og innkjøpsmuligheter. Nabolaget tilbyr også mangfoldige idretts- og aktivitetsmuligheter, så her er det noe for enhver smak. Første etasje i bygget, som vender mot Fanavegen, dedikeres til næring. Det blir en moderne fasade med store glassflater, mens boligetasjene vil få innslag av tre i forbindelse med balkongene. Dette skaper en dynamisk og moderne overflate. Ulik høyde på byggene gir også ekstra liv, de laveste takhøydene vil bli dekket med vegetasjon, mens deler av takene vil bli private takterrasser.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall rom
3 - 4
Antall hjem
37
Pris
3 790 000 - 6 390 000 kr.
Etasjer
5
Størrelse (BRA)
64 - 104 m²
Innflytting:
Q3 2020
Fasiliteter
Balkong

Kontakt oss

Prosjekt materiale

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Boliger

Området tilbyr

15
min. til Bergen sentrum
500
meter til barnehage
5
meter til Bybanestopp
1
hage og bocciabane
2
idrettsplasser
6
km til Flesland

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype N i Skjoldhagen II.

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype N i Skjoldhagen II.

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype A i Skjoldhagen II.

Den gode hjemmefølelsen på Skjold

Utviklingssjefen vår, Jørgen Madsen, bor i en enebolig på Skjold, ikke langt fra Skjoldhagen. Her kan du lese hans opplevelse av Skjold, og om hva han synes er viktig når man skaper hjem og nabolag. Les mer

Et nybygget hjem gir nye muligheter

Hvorfor skal man velge et nybygget hjem? Vi kan gi deg mange grunner, og våre kunder deler også gjerne sine tanker og opplevelser. På disse sidene kan du lese mer om mange fordeler og muligheter – og ellers er du velkommen til å spørre oss. Les mer

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Bli kjent med fordelene ved å kjøpe et nybygd hjem. Les mer

Finn ditt nye hjem hos oss

Vi har solgt hjem og nabolag siden 1930-årene, så vi har mange års erfaring. Hvert år selger og bygger vi hjem til flere hundre kunder, og vi vil gjerne gi hver og en av dem en god opplevelse. Les mer

Bæredyktighet

En sunn og bæredyktig fremtid for deg og familien din. Les mer