For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Innflyttingsklart

Skjoldhagen II

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning og opplev nabolaget

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book

Julekampanje

Du har nå muligheten til å sikre deg den siste leiligheten i Skjoldhagen, og få et gavekort til en verdi av 30.000 kroner fra Illums Bolighus inkludert ved kjøp. Tilbudet gjelder fra 26. november til 23. desember 2021. Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.

Boligene

Området på Skjold blir totalforandret

Området blir totalforandret: Bygger 75 leiligheter og seks bedrifter flytter inn. Les mer

Få et personlig møte

Vi hjelper deg hele veien frem til ditt nye hjem. Gjennom en privatvisning og et personlig møte om dine kjøps- og tilvalgsmuligheter får du den veiledningen du trenger til å finne din drømmebolig. Les mer

Ektepar i 90-årene debuterer på boligmarkedet

Ektepar i 90-årene skal for første gang i sitt liv kjøpe leilighet. Les om hvorfor de valgte å kjøpe ny 2-roms leilighet i Skjoldhagen på Fana Les mer

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype N i Skjoldhagen II.

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype N i Skjoldhagen II.

Se video fra de nye hjemmene

Her kan du få et inntrykk av hvordan leilighetene i Skjoldhagen blir. Denne planløsningen er fra leilighetstype A i Skjoldhagen II.

Den gode hjemmefølelsen på Skjold

Utviklingssjefen vår, Jørgen Madsen, bor i en enebolig på Skjold, ikke langt fra Skjoldhagen. Her kan du lese hans opplevelse av Skjold, og om hva han synes er viktig når man skaper hjem og nabolag. Les mer