For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Effektivitet og privat uteplass

Praktisk 3-roms leilighet i første etasje med privat terrasse. Et hjem for deg som vil ha effektivitet, tilgjengelighet og hjemmekos.

Entré

Praktisk entré med direkte adgang til bod på 2,5 kvm. Her kan du gjemme unna yttertøy, sko og treningsbager. Perfekt i en travel hverdag.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med innredning fra HTH og integrerte hvitevarer fra Siemens. Her er det muligheter for spiseplass og sofakrok.

Soverom

Boligens to soverom ligger i hver sin ende av leiligheten og er av god størrelse med plass til garderobe.

Bad

Boligens bad er pent innredet i lyse farger på interiør og veggfliser. Gulvflisene er i en mørkere farge for å skape en kontrast og dybde i rommet. Her har du gulvvarme og ferdig opplegg til opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel

Privat uteplass

Privat terrasse på 12 kvm. Her er det gode muligheter for å nyte solen når den titter frem, og barna kan leke i trygge rammer. Skap et trivelig hagerom med planter, lyslenker og krukker.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.