For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Sentralt og fremtidsrettet

Sørvendt 3-roms leilighet i første etasje med utsøkte muligheter.

Entré

En entré som ønsker deg velkommen inn i ditt hjem. Langs veggen i gangen har du mulighet for å sette inn en stor skyvedørsgarderobe som skjuler jakker og sko, og entreen holdes pen og ryddig.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en luftig stue- og kjøkkenløsning som gir gode muligheter for kvalitetstid med familie og venner. Kjøkkenet får sin egne sone, og leveres fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Integrert kjøleskap og ovn i høyskap gir kjøkkenet et moderne uttrykk. Stuen er praktisk med sine 30 kvm, og gjør at du enkelt kan ha egne soner for både kjøkken, spisestue og salong.

Soverom

Leiligheten har 2 romslige soverom. Hovedsoverommet byr på hele 13 kvm, og et sørvendt vindu der solstrålene titter inn tidlig på morgenen.

Bad

Leiligheten har et bad. Baderommet blir levert med hvite fliser på vegg, keramiske grå fliser på gulv og gulvvarme som standard. På badet finner du opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel.

Privat uteplass

Leiligheten tilbyr terrasse på 12 kvm med gode solforhold. Her kan man enkelt nyte varme dager og sol. Fra terrassen har man utsyn til Skjoldhagens felles hage med tilhørende bocciabane.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.