For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Personlig og sentralt

3-roms leilighet i første etasje med stor terrasse. Her bor du med en sentral beliggenhet ved Bybanen uten å gå på kompromiss med naturlige omgivelser.

Entré

Velkommen inn. Den åpne entréen med god plass til skyvedørsgarderobe gir gode muligheter og slipper inn lys.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning på 30 kvm. Her har du plass til både sofakrok og spisebord. Om du ønsker mer benkeplass på kjøkkenet kan kjøkkeninnredningen fra HTH utvides.

Soverom

Leiligheten har to romslige soverom med god plass til garderobe. På det største soverommet har du også egen utgang til terrassen. Det andre soverommet har en egen sone til oppbevaring som gir en walk-in følelse.

Bad

Leilighetens bad er pent flislagt med sorte, kvadratiske fliser på gulvet, mens veggene har avlange, hvite fliser. Her er det toalett, vaskeservant og dusj, samt opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel. Badet har også gulvvarme, noe som er herlig på kalde morgener.

Privat uteplass

Terrasse på bakkeplan, perfekt for deg som har hund eller katt. Her er det gode muligheter for å nyte solen når den titter frem, og barna kan leke i trygge rammer. Skap et trivelig hagerom med planter, lyslenker og krukker.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.