For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Bytur og søndagsfilm

Flott 2-roms leilighet med gode solforhold og praktiske løsninger. En urban bolig med nærhet til omgivelsene. Et sosialt og kreativt nabolag med Bybanene like ved.

Entré

Tré inn i gangen som har plass til garderobeskap og knagger. Sett opp et helfigursspeil som øker romfølelsen og naturlig nok er praktisk for en siste sjekk før du løper ut døren. Herfra har du også inngang til badet.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med innredning fra HTH. Her er det rom for å slappe av på rolige kvelder med pledd og bok, eller å samle et knippe gode venner til pizza og potetgull. Store vindusflater gir en lys og lett atmosfære.

Soverom

Soverommet har to skyvedører som gir dere hver sin inngang, kanskje har du sett noe lignende på et hotell? Denne løsningen er både tøff og plassbesparende. Soverommet har også god plass til garderobeskap og oppbevaring.

Bad

Leilighetens bad er pent flislagt med sorte, kvadratiske fliser på gulvet, mens veggene har avlange, hvite fliser. Her er det toalett, vaskeservant og dusj, samt opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel. Badet har også gulvvarme, noe som er herlig på kalde morgener.

Privat uteplass

Leilighetens balkong er på 7 kvm og har fantastiske solforhold på byggets sør-fasade. Her kan du nyte et herlig grillmåltid på varme sommerdager. Velkommen hjem til Skjoldhagen.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.