For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Romslig leilighet og etablert nabolag

Innholdsrik bolig med nærhet til alle bekvemmeligheter. Leiligheten er på 104 kvm med 3 soverom og 2 bad. Velkommen hjem.

Entré

En romslig entré med plass til garderobe. Her blir du ledet inn til leilighetens rom, samtidige som du har plass til å holde orden i yttertøy.

Stue og kjøkken

Romslig stue og kjøkken på hele 43 kvm. Kjøkkenet er plassert i hjørnet som skaper gode soner i rommet og mye benkeplass. I resten av rommet er det god plass til både sofakrok og spisebord med plass til hele familien.

Soverom

De tre soverommene ligger alle på rekke vendt bort fra oppholdsrommet. Dette gjør at disse soverommene har gode forhold for rolige og søvnfylte netter. Hovedsoverommet har eget bad og inngang til bod som kan brukes til walk-in. De to andre soverommene ligger vegg i vegg. Trenger du ikke alle soveplassene kan et av rommene brukes som for eksempel hjemmekontor. Eller kanskje ønsker du å slå to soverom sammen til et stort?

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet. Det største badet ligger i forbindelse med hovedsoverommet og har opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel.

Privat uteplass

Med utgang fra stuen, har du tilgang til en flott, balkong på 11 kvm hvor du kan nyte lys og luft året rundt. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.