For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Funksjonelt og sentralt

2-roms leilighet i andre etasje med god planløsning og 7 kvm balkong. Velkommen hjem.

Entré

Tré inn i boligen til en gang hvor det er plass til oppbevaring før du trer videre inn i leiligheten.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning som er delt inn i soner. Kjøkkenet er plassert i et hjørne med en L-løsning som gir god benkeplass.

Soverom

Soverommet er romslig og har plass til dobbeltseng og en hel vegg satt av til garderobeløsning.

Bad

Leilighetens bad er pent flislagt med sorte, kvadratiske fliser på gulvet, mens veggene har avlange, hvite fliser. Her er det toalett, vaskeservant og dusj, samt opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Badet har også gulvvarme, noe som er herlig på kalde morgener.

Privat uteplass

Med utgang fra stuen, har du tilgang til en flott, balkong på 7 kvm hvor du kan nyte varme sommerdager. Her er det flott å innrede med pledd, puter og planter for å skape en forlengelse av

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.