For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Fredagstaco og bytur

3-roms hjørneleilighet i fjerde etasje med gode løsninger. En leilighet for deg som ønsker en funksjonell bolig i et attraktivt og etablert nabolag.

Entré

Inngangspartiet som ønsker deg velkommen. Med plass til garderobeløsning får du god plass til oppbevaring. En skyvedørsgarderobe kan være en god løsning her.

Stue og kjøkken

Den åpne løsningen gir god utnyttelse av leiligheten. Kjøkkenet plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Her har du plass til både spisebord hvor du kan invitere på middag og sofakrok for TV-kvelder under teppet.

Soverom

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er på hele 15 kvm og har en egen bodløsning til oppbevaring. Du har også pen hel vegg ledig hvor du kan sette opp en garderobeløsning. Det andre soverommet er på 7 kvm og fungerer prefekt som barnerom, gjesterom, eller kanskje et hjemmekontor?

Bad

Badet er innredet i moderne farger med fliser på vegger og gulv. Her leveres det gulvvarme, ferdig opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel om du skulle ønske det.

Privat uteplass

Gjennom skyvedøren fra stuen kommer du ut til en romslig balkong. Her får du utsikt over hagen og kan nyte late sommerdager. Store vinduer og skyvedør slipper inn mye lys og balkongen skaper en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder
Om nabolaget
 • Et familievennlig nabolag

  Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

 • Transport

  Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

 • Innkjøp

  Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

 • Natur og aktivitet

  Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

 • Fellesfasiliteter

  Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.