For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Takterrasse og felles hage

Romslig toppleilighet på 122 kvm med stor privat takterrasse og gode solforhold. Velkommen hjem til Skjoldhagen.

Entré

Romslig entré som ledere deg videre til leiligheten. Her har du plass til knagger og speil rett ved inngangen og rundt hjørne er det satt av plass til garderobeskap.

Stue og kjøkken

Stor åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 57 kvm. Her har du god plass til å samle familien til både søndagsmiddag eller filmkveld med hjemmelaget pizza. Kjøkkenet er levert fra HTH og her har du muligheten til å legge til en kjøkkenøy med plass til barkrakker som tilvalg om du skulle ønske det.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet har eget bad, utgang til takterrassen og walk-in closet på hele 6 kvm. Trenger du ikke alle soverommene kan et av dem innredes til hjemmekontor, hobbyrom eller oppbevaring.

Bad

Boligen har to bad hvorav det største ligger i forbindelse med hovedsoverommet, her finner du opplegg til vaskemaskin og stikkontakt til tørketrommel. Begge badene er helflisede og har varme i gulvet noe som er ekstra deilig på kalde høstkvelder.

Privat uteplass

Stor privat takterrasse på hele 42 kvm. Her har du plass til planter, utemøbler, solsenger og grill. Forleng stuen på varme sommerdager og nyt måltidet ute. Uteplassen har gode solforhold da den ligger både sør og vest

Fellesfasiliteter

Skjoldhagens hjerte er det felles hagerommet i midten av hesteskoen boligene danner. Her er det lekeplass, sittegrupper, bocciabane og flere grønne elementer. Et sosialt samlingssted for hele nabolaget. Under bygningene ligger det en parkeringskjeller, slik at selve hageområdet blir bilfritt. Fra garasjen er det heis opp til leilighetene.

Bilder

Om nabolaget

  • Et familievennlig nabolag

    Skjoldhagen finner du sentralt på Skjold - et nytt boligprosjekt i et allerede etablert boligområde. Hva med ettermiddagstur på Smøråsen? Eller en god middag med venner og familie? Velkommen hjem til et nabolag som tilbyr trygge rammer for deg og din familie. Med Bybane, sykkelsti, idrett, gode kvaliteter og alt du trenger av innkjøp like i nærheten byr Skjoldhagen på en bolig tilpasset deg og dine behov.

  • Transport

    Takket være E39 er området lett tilgjengelig med bil. I tillegg har Bybanen hele tre stoppesteder på Skjold, så du kommer enkelt både i retning Flesland og sentrum. Nabolaget er også tilknyttet et godt utbygd gang- og sykkelnett.

  • Innkjøp

    Like i nærheten av Skjoldhagen ligger Lagunen Storsenter med alle typer forretninger og servicetilbud. Heller ikke langt unna finnes Amfi Nesttun, Kilden Senter, Bohus, og Elkjøp Giganten. Av dagligvare er Spar, Rema, Kiwi og Coop tettest på.

  • Natur og aktivitet

    Nabolaget har nærhet til fritidsaktiviteter av ulik art for alle aldersgrupper og interesser. I tillegg til turområder til fritt bruk, ligger flere fotballbaner, isbane, idrettshall og svømmehall. Hva med en skøytetur i valgfritt tempo?

  • Fellesfasiliteter

    Det felles parkområdet i midten av boligblokkene vil være et fint samlingssted for en god prat, eller kanskje du bare vil nyte områdets ro i frisk luft? I hagen finner du boccia bane, benker og lekeplass. Parkering vil foregå under bakkenivå som skaper et bilfritt område rundt prosjektet.