Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Leilighet Bergen

Nye leiligheter i Bergen

En leilighet i Bergen gir deg et hjem i et av Norges mest allsidige områder. Vill norsk natur kombinert med storbypuls. Kulturarv og sjarm blandet med moderne urbanitet. Nå bygger Bonava ditt nye hjem i Bergen.

Leiligheter til salg i Bergen

Bergen var lenge Norges hovedsete med sterke bånd til resten av Europa. Den lange tradisjonsrike historien har lagt grunnlaget for den moderne storbyen du nå finner her.

Bergen er kjent for sin brede musikkscene, flere teatre, kaféer og restauranter. Samtidig er naturen aldri langt unna. Helt siden 1918 har Fløybanen fraktet folk trygt opp i byfjellene. Her finner du turløyper som passer for alle, og turen fra sentrum til fjellet tar bare 8 minutter. Det er faktisk ganske enkelt å komme seg rundt uansett hvor du skal i Bergen. Bybanen, buss, båt, tog eller taxi tar deg rundt der du trenger å dra. Dersom du heller vil hive deg på sykkelen finnes det flere godt merkede sykkelveier å velge mellom.

Det brede spekteret av muligheter Bergen har å by på, får du like i nærheten når du flytter inn i et nabolag skapt av Bonava.

Våre leiligheter i Bergen

Finn deres nye hjem i Bergen

Vi bygger nytt nabolag i

Leilighet i Bergen

Ingenting er bedre enn følelsen av å åpne døren til sin nye leilighet for første gang. De første dagene når du planlegger og leker med tanken om hvordan ting skal bli. Følelsen av at ting gradvis faller på plass og du kjenner at du har fått et nytt hjem.

En ny leilighet er mer enn bare en bolig. Det er muligheten til å fylle rommene med drømmene dine og skape alle de små herlige øyeblikkene som utgjør selve livet.

Når du flytter inn i en Bonava leilighet, skal du føle deg trygg. Du skal være trygg på at alt er i orden og virker som det skal. Du skal være trygg på at vi har gjort et grundig forarbeid og bygget med materialer som er bærekraftige og energisparende. På den måten tar vi vare på dine behov, uten å legge for mye press på planeten vår.

Vi bygger romslige bygg med smarte planløsninger, for at du skal få plass til tingene dine og drømmene dine. Når vi skaper et hjem tenker vi på mer enn bare bygningen. Vi bygger faktisk hele nabolaget, med store fellesarealer både til rekreasjon og sosialt samvær. Et godt nabolag er et godt utgangspunkt, for det gode liv.

Nye leiligheter i Bergen – av Bonava

Nå bygger Bonava mange nye og spennende leiligheter i Bergen. Vi har faktisk vært med å skape gode hjem helt siden vi startet i 1930. Med mer enn 80 års erfaring er vi godt rustet for å imøtekomme moderne krav og ønsker. Vi bruker nøye utvalgte materialer og legger ned et grundig arbeid i å utvikle nabolaget. Et hjem er mye mer enn bare en bygning. Det er et nabolag, et nærområde og det er alle menneskene du deler det med.


Dersom du vurderer å kjøpe leilighet i Bergen kan du være trygg, når du kjøper av oss. Vi er alltid tilgjengelige dersom noe skulle vise seg å ikke være i orden. Uansett tar vi kontakt etter et år for å sjekke at ting er som de skal være. Da gjør vi også en befaring av ditt hjem, for å være sikre på at det tekniske holder riktig standard.

Du trenger heller ikke å være med i ville budrunder som presser opp prisene. Leilighetene har fått en fast pris og det er den du betaler. Ingen usikkerhet og tilfeldigheter.

Ordet: bo, symboliserer et hjem. Ordet; nav, er svensk og betyr samlingspunkt. Det er det Bonava handler om. Vi skaper steder hvor folk kan være hjemme sammen. Både som naboer, familie og venner.

Leilighet i et aktivt nabolag

Frisk luft og bevegelse gjør godt for både kroppen og sjelen. Derfor bygger vi aktive nabolag med nærhet til sjø fjell og natur. Gjør litt lett mosjon i nabolaget, eller legg ut på langtur i Bergens storslåtte natur. På havet, i fjellet eller ute i skogen. Bonava bygger aktive nabolag som du kan ta del i. Uansett alder eller aktivitetstype, skal du ha muligheten til et aktivt liv i ditt nye Bonava-hjem. Hva slags aktiviteter som passer for deg, velger du helt selv.

Et hjem hvor naboer kan møtes

Inviter en nær venn til frokost på balkongen, eller spis middag på kaféen rundt hjørnet. Når vi bygger sosiale nabolag er muligheten for samvær aldri langt unna. Lett stemning med naboer på plenen en mild sommerkveld. En tur på et av Bergens mange teatre med en venninne. Eller kanskje i fred og ro helt alene? Du vet best selv hva du liker å bruke tiden din til. Vi legger til rette for at du skal kunne velge selv.

I et helt nytt nabolag finnes bare nye muligheter. Sett i gang en årlig grillfest, eller et julesangtreff for nabolagets blide sangfugler. Du får muligheten til å være med å skape nye tradisjoner – om du har lyst.

En leilighet til familien

Livet i en ny leilighet legger til rette for tid til familien. I stedet for å bruke tiden på krevende vedlikeholdsarbeid, kan du prioritere samvære. Et lite sjarmtroll som tar sine første ustø små skritt. Familiesamling med brettspill og tacokveld. Alle øyeblikkene som til sammen skaper en familie, får plass i en Bonava leilighet. Vi bygger smart for at du skal leve godt.

Hjemmet skal være trygt og godt for både store og små. Derfor etablerer vi nabolag som innbyr til lek, samvær og hygge for hele familien. Både inne og ute i nærområdet. Det er ditt liv, dine drømmer og din familie. Vi skaper rammeverket slik at du kan fylle hjemmet og nabolaget med deg selv. Dine impulser og idéer, ditt liv og ditt behag.

Er du interessert i en leilighet i Bergen, eller er du nysgjerrig på hva Bonava kan tilby deg? Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe. Vi hjelper deg med å finne din nye leilighet i Bergen.