For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Leilighet Bergen

Nye leiligheter i Bergen

En leilighet i Bergen gir deg et hjem i et av Norges mest allsidige områder. Vill norsk natur kombinert med bypuls. Kulturarv og sjarm blandet med moderne urbanitet. Nå bygger Bonava din nye leilighet i Bergen.

Prosjektene våre i Bergen

Finn deres nye hjem i Bergen

Leilighet i Bergen

Ingenting er bedre enn følelsen av å åpne døren til sin nye leilighet for første gang. De første dagene når du planlegger og leker med tanken om hvordan leiligehten din i Bergen skal bli. Følelsen av at ting gradvis faller på plass og du kjenner at du har fått et nytt hjem i Bergen.

Bergen er kjent for sin brede musikkscene, flere teatre, kaféer og restauranter. Samtidig er naturen aldri langt unna. Helt siden 1918 har Fløybanen fraktet folk trygt opp i byfjellene. Her finner du turløyper som passer for alle, og turen fra sentrum til fjellet tar bare 8 minutter.

Det er enkelt å komme seg rundt uansett hvor du skal i Bergen. Bybanen, buss, båt, tog eller taxi tar deg rundt der du trenger å dra. Dersom du heller vil hive deg på sykkelen finnes det flere godt merkede sykkelveier å velge mellom.

En ny leilighet i Bergen er mer enn bare en bolig. Det er muligheten til å fylle rommene med drømmene dine og skape alle de små herlige øyeblikkene som utgjør selve livet.

Bonava skaper nye leiligheter i Bergen

Ordet Bonava består av de to delene bo og nav. Bo, symboliserer et hjem. Ordet nav er svensk og betyr samlingspunkt. Det er det Bonava handler om. Vi skaper leiligheter hvor folk kan være hjemme sammen. Både som naboer, familie og venner.

Nå bygger Bonava mange nye og spennende leiligheter i Bergen. Vi har faktisk vært med å skape gode hjem helt siden vi startet i 1930. Med mer enn 80 års erfaring er vi godt rustet for å imøtekomme moderne krav og ønsker. Vi bruker nøye utvalgte materialer og legger ned et grundig arbeid i å utvikle nabolaget. Hjemmene vi bygger i Bergen er mer enn bare leiligheter. Det er nabolag, nærområder og inkluderer alle menneskene du deler dette med.

Når du flytter inn i en Bonava leilighet i Bergen, skal du føle deg trygg. Du skal være trygg på at alt er i orden og virker som det skal. Du skal være trygg på at vi har gjort et grundig forarbeid og bygget med materialer som er bærekraftige og energisparende. På den måten tar vi vare på dine behov, uten å legge for mye press på planeten vår.

Dersom du vurderer å kjøpe leilighet i Bergen kan du være trygg når du kjøper av oss. Vi er alltid tilgjengelige dersom noe skulle vise seg å ikke være i orden. Uansett tar vi kontakt etter et år for å sjekke at ting er som de skal være. Da gjør vi også en befaring av din leilighet, for å være sikre på at det tekniske holder riktig standard.

Du trenger heller ikke å være med i ville budrunder som presser opp prisene. Leilighetene våre i Bergen har fått en fast pris og det er den du betaler. Ingen usikkerhet og tilfeldigheter.

 

 

 

 

Finn din leilighet i Bergen

Er du interessert i en leilighet i Bergen, eller er du nysgjerrig på hva Bonava kan tilby deg? Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe. Vi hjelper deg med å finne din nye leilighet i Bergen.

Kontakt oss her »