For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Nybygget bolig på Minde

Beskrivelse

Finn din nye bolig på Minde

Minde er et spennende område i utvikling som ligger sentralt i Bergen. Her planlegger Bonava rundt 650 nye boliger som gir deg muligheten til å leve med alle fordelene det urbane tilbyr – og samtidig være utenfor de tetteste sentrumsområdene.

På Minde får du kort vei til kafeer, nærbutikker og fritidsaktiviteter. Her ligger alt til rette for en aktiv og trivelig hverdag.

Midt på Minde finner du Leaparken, et grøntområde som innbyr til ro og avslapning. Tveitevannet og Kristianborgvannet er også godt egnet for en joggetur eller en rolig lørdag med familien.

Vil du opp på en fjelltopp finnes det flere ruter til Løvstakken og Ulriken i nærheten. Og den nye gang- sykkeltunellen mellom Fyllingsdalen og Minde er perfekt for deg som trives med å trene på to hjul.

Bybanen gjør avstanden kort til Sentrum – men også til en rekke store arbeidsplasser, butikker og aktiviteter i andre bydeler. Derfor har Minde blitt et attraktivt område hvor det vil satses på boliger, kultur og næringsliv i årene som kommer.

Prosjektene våre på Minde

Nabolag på Minde

Gleden med å kjøpe nybygg

Det er en unik følelse å flytte inn i et helt nytt hjem. Det finnes ingen spor etter andre, kun en ny start. Du fyller hjemmet med tingene dine, personligheten din, vanene og gledene dine.

Vi vil at du skal ha med deg denne følelsen i mange år. Derfor bygger vi solide og smarte hjem der alt er nøye gjennomtenkt. Vi bruker materialer som er energieffektive. Det reduserer trykket på planeten og på lommeboken. Vi etablerer også grønne lunger i nabolaget som gir naturlige innslag i hverdagen. På den måten bidrar vi til å ivareta Minde også i fremtiden.

Planløsningen i det nye hjemmet ditt er selvsagt ikke tilfeldig. Arkitektene våre tegner de nye boligene åpne og romslige, slik at de blir komfortable og funksjonelle steder å bo i for deg og dine.

Samvær og felleskap er viktig når vi skal skape levende nabolag. For å gjøre det enkelt å møtes danner vi naturlige møteplasser. Møt naboer eller inviter gode venner – og bli med å skape det felleskapet du ønsker.

Les mer om Bergensmeieriet på Minde