Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybygget bolig på Minde

Finn din nye bolig på Minde

Minde er et spennende område i utvikling som ligger sentralt Bergen. Bonava planlegger nå rundt 600 nye boliger på Minde hvor du får både sentrumsfordeler og rekreasjonsrom på et og samme sted.

Minde - nye boliger med en historie

Minde er et nærings- og boligområde i Bergen kommune. Minde var opprinnelig utmark under gården Nyhaugen som ble eid av Gerhard Krohn. Det var hans gårdsbestyrer, Even Evensen, som dyrket opp området. Derfor ble området hetende Evensens Minde, og senere bare Minde, som en liten hylles til dem som først tok stedet i bruk. I ettertid har dette stedet utviklet seg fra å være en dyrket utmark, til å bli en urbanisert bydel med arbeidsplasser og servicetilbud - og utviklingen bare fortsetter.

Nybygg til salgs på Minde

Minde er i ferd med å bli et sentrum utenfor sentrum. Her har du muligheten til å leve med alle fordelene det urbane tilbyr, og samtidig være utenfor de tetteste sentrumsområdene. Hva med en tur rundt Tveitavannet, i Leaparken eller et kafébesøk etter jobb? Her finner du også Høyskolen på Vestlandet, den enorme arbeidsgiveren Haukeland sykehus, flere skoler i alle klassetrinn og en rekke butikker.

I nær fremtid vil det også komme flere innkjøpsmuligheter, en stor idrettshall og tallrike spisesteder der du kan møte venner og kjente. Transport blir også lekende lett. Den nye traséen til Bybanen kommer til å gå her, og dermed er du enkelt tilknyttet mesteparten av Bergen takket være to Bybanestopp.

Vi vet at alle har ulike livssituasjoner som hver især fører med seg ulike ønsker, preferanser og behov. Derfor legger vi til rette for at alle skal kunne finne sitt levesett i nabolagene vi skaper. De nye boligene Bonava bygger på Minde skapes med tanke på at de skal kunne ha plass til mangfoldige drømmer og mennesker – vi mener dette skaper et dynamisk nabolag der det er godt å bo.

Vi skaper nye, svanemerkede boliger på Minde. Les mer her.

Prosjektene våre på Minde

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Nabolag på Minde

Finn deres nye hjem her

Gleden ved kjøp av nybygg

Det er en unik følelse å flytte inn i et helt nytt hjem. Det finnes ingen spor etter andre, kun en ren og ny start. Du fyller hjemmet med tingene dine, personligheten din, vanene dine og gledene dine. Her skal du leve ditt liv.

Vi vil at du skal ta med deg denne gode følelsen i mange år fremover. Derfor bygger vi solide, slitesterke og smarte hjem der alt virker og er nøye gjennomtenkt. Vi bruker materialer som er energieffektive og bærekraftige. Det reduserer trykket på planeten vår og på lommeboken din. Vi etablerer også grønne lunger i nabolaget som fungerer som såkalte stepping-stones for dyrelivet og som naturlige innslag i hverdagen. Planter og trær renser luften og skaper en innbydende og hjemlig atmosfære i nabolaget. På den måten bidrar vi til å ivareta Minde også i fremtiden.

Planløsningen i det nye hjemmet ditt er selvfølgelig heller ikke tilfeldig. Arkitektene våre tegner de nye boligene åpne og romslige, slik at de skal bli komfortable og funksjonelle steder å bo. De skal kunne romme livet ditt og familien din.

Samvær og felleskap er viktig når vi skal skape levende nabolag. For å gjøre det enkelt å møtes danner vi naturlige møteplasser. Det kan være en takterrasse, en lekeplass eller en bocciabane. Møt naboer eller inviter gode venner. I et helt nytt nabolag er du selv med å skape det felleskapet du ønsker – om du vil, selvfølgelig. Et Bonava-hjem blir også skapt for å verne om privatlivet og alenetiden som gjør at du kan samle energi til den hverdagen du vil leve – uansett hvordan den ser ut.

Les mer om Bergensmeieriet her.

Les mer om Bergensmeieriet på Minde