Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybygget bolig på Minde

Finn din nye bolig på Minde

Minde er et område i spennende utvikling, like utenfor sentrum av Bergen. Her får du både luftighet og sentrumsfordeler på en og samme plass.

Boliger på Minde

Minde er et nærings- og boligområde i Bergen kommune. Minde var opprinnelig utmark under gården Nyhaugen, som ble eiet av Gerhard Krohn. Det var hans gårdsbestyrer Even Evensen som dyrket opp området. Derfor ble området hetende Evensens Minde, senere bare Minde. Som en liten hylles til dem som først tok stedet i bruk.

I ettertid har dette stedet utviklet seg fra å være en dyrket utmark, til å bli en urbanisert bydel med arbeidsplasser og servicetilbud - og utviklingen bare fortsetter.

Nybygg til salgs på Minde

Minde er i ferd med å bli et sentrum utenfor sentrum. Det betyr at her kan du leve med alle fordelene det urbane tilbyr, og samtidig være utenfor de tetteste sentrumsområdene. Her finner du Høyskolen på Vestlandet og den enorme arbeidsgiveren Haukeland sykehus. I fremtiden kommer det også flere skoler, flerbrukshall og butikker. Innbyggerne på Minde får være med på en spennende utvikling, som gir flere arbeidsplasser, økt servicetilbud og urbanisering.

Transport blir også lett som en lek. Den nye traséen til Bybanen skal gå her, og dermed er du enkelt tilknyttet mesteparten av Bergen.

Vi skaper nye boliger på Minde.

Nabolag på Minde

Finn deres nye hjem her

Gleden av et nybygg

Det gir en helt unik følelse å flytte inn i et nytt hjem. Det finnes ingen spor etter andre, kun en ren og ny start. Du fyller hjemmet med tingene dine, personligheten din, vanene dine og gledene dine.

Vi vil at du skal ta med deg denne gode følelsen fremover. Derfor bygger vi solide og smarte hjem hvor alt virker og alt er gjennomtenkt. Vi bruker materialer som er energibesparende og bærekraftige. Det reduserer trykket på planeten vår og på lommeboken din. Vi etablerer også grønne lunger i nabolaget, som fungerer som såkalte steping-stones for dyrelivet. Planter og trær renser luften og skaper en innbydende hjemlig atmosfære i nærområdet. På den måten bidrar vi til å ivareta Minde også i fremtiden.

Planløsningen er heller ikke tilfeldig. Arkitektene våre tegner hjemmene luftige og romslige, slik at de skal bli gode steder å bo. De skal romme livet ditt og familien din. Vi vet at alle har ulike livssituasjoner og ulike ønsker, eller behov. Derfor legger vi til rette for at du skal få leve ditt liv slik du ønsker.

Bonava bygger på erfaring

Vi har med oss erfaring tilbake fra 1930 tallet, da forløperen til Bonava ble etablert. Vi har gjennom tiden vært med å skape tusenvis av nye hjem. Med på laget har vi erfarne ingeniører, arkitekter og designere, men samtidig vet vi at verdens beste hjem ikke bare handler om et pent interiør eller smart arkitektur – de handler om menneskene som bor i dem.

Derfor legger vi til rette for at alle skal kunne finne sitt levesett i nabolagene vi skaper. Vi fokuserer på familien, sosialt samvær og på aktivitet. Vi kaller det våre drivere.

Samvær og felleskap er målet for sosiale nabolag. For å gjøre det enkelt å møtes, skaper vi naturlige møteplasser. Det kan være en takterrasse, eller en bocciabane. Møt naboer eller inviter gode venner. I et helt nytt nabolag er du selv med å skape felleskap – om du vil, selvfølgelig. Vil du heller møte folk andre steder, er det aldri langt til en kafé eller en restaurant.

Aktive nabolag legger opp til at du skal ha muligheten til å øke pulsen i friske omgivelser. Hva med å løpe en tur på gangveiene som slynger seg gjennom Leaparken? Denne skjulte perlen er ypperlig for mosjon og naturopplevelser, på grunn av den varierte topografien.

Et familievennlig nabolag er et sted hvor barna kan løpe og more seg, og samtidig være trygge. Det ligger flere flotte lekeparker på Minde, og det er heller ikke langt mellom hjemmet og skolen. Det kommer også en flerbrukshall som barn og voksne kan nyte godt av.

Kontakt oss for å finne din bolig på Minde.