Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bergensmeieriet

Visualisering Bergensmeieriet

Nytt boligområde sentralt i Bergen

Bonava har kjøpt eiendommen der TINE i dag driver sin produksjon. Bonava overtar eiendommen og utvikler nye boliger når TINE flytter i nytt og moderne meieri på Flesland.

I fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med både flotte leiligheter, butikker, kafeer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, noe som vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den ellers toppmoderne, bilfrie bydelen. Hjemmene her innenfor gangavstand til alt du har bruk for i hverdagen og mer til. På hver side av boområdet vil det komme bybanestopp som går i retning Flesland, sentrum, Haukeland og Fyllingsdalen, og nabolaget er en del av et nytt sentrumsområde på Minde. Første salgsstart er planlagt i slutten av 2019. Meld din interesse under og få informasjon på mail så snart vi har noe nytt å fortelle. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål.

Byutvikling

Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen. En faktor som får stor betydning er etablering av Bybanen. Utviklingen i området skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at det kan ta del i en bærekraftig og langsiktig byutvikling. Området vil tilrettelegge for sosialt liv samt et transportnettverk hvor Minde blir et knutepunkt for flere bybanetraseer, buss og sykkelvei. Her skal det tilrettelegges for en enkel og effektiv hverdag med umiddelbar nærhet til det man trenger.

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Interesse

Interesse