Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bergensmeieriet

Planlagt boligområde sentralt i Bergen

Bonava har kjøpt eiendommen hvor TINE i dag driver sin produksjon. Bonava overtar eiendommen og utvikler nye boliger når TINE flytter i nytt og moderne meieri på Flesland i 2020.

Innen 2024 kommer meieriet til å bli et inkluderende nabolag med rundt 300 leiligheter i tillegg til butikker, barnehage og aktivitetsområder. To av byggene skal bevares, dette som vil skape en historisk atmosfære i en toppmoderne bydel. Hjemmene her vil by på alt du trenger innenfor gangavstand og mer til.

Byutvikling

Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille by, tett på bykjernen. En faktor som får stor betydning er etablering av Bybanen. Utviklingen i området skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres. Områdets fremtidige identitet består av en byutvikling som tilrettelegger for sosialt liv, og et nettverk hvor Minde blir et knutepunkt for flere bybanetraseer, buss og sykkelvei. Her skal det tilrettelegges for en enkel hverdag med umiddelbar nærhet til det man trenger.

Registrer deg her for å motta informasjon om områder, nabolag og hjem som er av interesse for deg.

Vær førstemann som får beskjed Få tilsendt salgsmateriale Uforpliktende

Ved å klikke på "send" aksepterer du å motta markedsføring/informasjon via telefon, e-post og SMS om Bonava Norges  AS’ boligprosjekter, konkurranser, salgs- og informasjonsarrangementer samt inspirasjon til hjemmet, og vi vil kunne kontakte deg for å gjøre kundeundersøkelser. Du kan når som helst stoppe abonnementet ved å sende en e-post til info@bonava.no. Mer informasjon om hvordan vi beskytter og behandler dine data er tilgengelig her.

Interesse

Interesse