Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bergensmeieriet

Bergensmeieriet bonava nybygg bergen leiligheter

Ta kontakt for privatvisning

I forbindelse med koronaviruset er våre visninger foreløpig avlyst.

Ring oss gjerne på telefon 5594 0610 for informasjon om privatvisning.

Ring: 5594 0610

Nytt boligområde sentralt i Bergen

En bæredyktig timinuttersby i et levende område sentralt i Bergen.

Bonava har kjøpt eiendommen der TINE i dag driver sin produksjon. TINE har nå flyttet sin produksjon til nytt meieri, og Bonava skal overta tomten og skape et nytt nabolag. I fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med helt nye svanemerkede leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, noe som vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den ellers toppmoderne, bilfrie bydelen med underjordisk parkeringskjeller.

Hjemmene her ligger innenfor gangavstand til alt du har bruk for i hverdagen og mer til. På hver side av boområdet vil det komme bybanestopp som går i retning Flesland, sentrum, Haukeland og Fyllingsdalen, og nabolaget er en del av et nytt sentrumsområde på Minde. Første salgsstart blir på prosjektet Meieritaket som har planlagt salgsstart i slutten av 2019. Meld din interesse under og få informasjon på mail så snart vi har noe nytt å fortelle. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Byutvikling og tidseffektivitet

Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen. En faktor som får stor betydning er etableringen av Bybanen. Utviklingen i området skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at den blir en del av en bærekraftig og langsiktig byutvikling. Her vil det bli tilrettelagt for et rikt sosialt liv i det umiddelbare nærområdet samt et transportnettverk hvor Minde blir et knutepunkt for flere bybanetraséer, buss og sykkelvei. Her skal det tilrettelegges for en enkel og effektiv hverdag med umiddelbar nærhet til det man trenger.

En timinutters by innebærer at har du har tilgang til funksjoner og tjenester du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Funksjoner og tjenester inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Dette sørger for at du får en fleksibel og effektiv hverdag med mer fritid.

Bilder fra ditt hjem og nabolag

Området tilbyr

4
Km til sentrum
200
meter til Bybanestopp
1
Km til brann stadion
2
km til Haukeland sykehus
700
meter til Tveitevannet
Interesse

Interesse

Bergensmeieriet

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt
contentassets/b93e1d6624a745f98a7ad36e8af4ceb3/bergensmeieriet-bonava-byggeri-bjorn.jpg

Bli bedre kjent med Bonava – Bjørn Barstad

Bjørn Barstad har jobbet i Bonava i to og et halvt år. Sivilingeniøren er ansatt som utvikler og har jobbet med Bergensmeieriet helt fra starten. «Det er klart at når man jobber så mye med et bestemt prosjekt så får man etterhvert et personlig forhold til det og ønsker at det skal bli vellykket». Les om hans opplevelse av det nye nabolaget her.

Les mer

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.