For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Bergensmeieriet

Nytt boligområde sentralt i Bergen

Se våre nabolag
Beskrivelse

Nytt boligområde sentralt i Bergen

En bæredyktig timinuttersby i et levende område sentralt i Bergen.

Bonava har kjøpt eiendommen der TINE i dag driver sin produksjon. TINE har nå flyttet sin produksjon til nytt meieri, og Bonava skal overta tomten og skape et nytt nabolag. I fremtiden kommer Bergensmeieriet til å bli et inkluderende nabolag med helt nye svanemerkede leiligheter, butikker, kaféer, samlingspunkt og aktivitetsområder. To av meieribyggene skal bevares, noe som vil sikre og fremheve det historiske ankeret i den ellers toppmoderne, bilfrie bydelen med underjordisk parkeringskjeller.

Hjemmene her ligger innenfor gangavstand til alt du har bruk for i hverdagen og mer til. På hver side av boområdet vil det komme bybanestopp som går i retning Flesland, sentrum, Haukeland og Fyllingsdalen, og nabolaget er en del av et nytt sentrumsområde på Minde. Første salgsstart blir på prosjektet Meieritaket som har planlagt salgsstart i slutten av 2019. Meld din interesse under og få informasjon på mail så snart vi har noe nytt å fortelle. Du er også alltid velkommen til å ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål.

Byutvikling og tidseffektivitet

Mindemyren skal i nær fremtid utvikles til å bli sin egen lille bydel tett på bykjernen. En faktor som får stor betydning er etableringen av Bybanen. Utviklingen i området skal ta hensyn til eksisterende og verneverdige bygg, men samtidig moderniseres slik at den blir en del av en bærekraftig og langsiktig byutvikling. Her vil det bli tilrettelagt for et rikt sosialt liv i det umiddelbare nærområdet samt et transportnettverk hvor Minde blir et knutepunkt for flere bybanetraséer, buss og sykkelvei. Her skal det tilrettelegges for en enkel og effektiv hverdag med umiddelbar nærhet til det man trenger.

En timinutters by innebærer at har du har tilgang til funksjoner og tjenester du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Funksjoner og tjenester inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Dette sørger for at du får en fleksibel og effektiv hverdag med mer fritid.

Bilder
Fakta om området
4
Km til sentrum
200
meter til Bybanestopp
1
Km til brann stadion
2
km til Haukeland sykehus
700
meter til Tveitevannet

Bergensmeieriet

Til salgs/Innflyttingsklart
Planlagt/Forhåndssalg
Utsolgt

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.