For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Planlagt

Bergensmeieriet I

I hjertet av Minde blir en helt ny bydel til

Eierform :
Selveier

Beskrivelse

I hjertet av Minde blir en helt ny bydel til

Midt mellom de to bybanelinjene, på den historiske meieritomten, skapes nye møteplasser med et yrende folkeliv. Et område med handel, matopplevelser, åpne torg og allmenninger.

I dette området finner du Bergensmeieriet I. Her skapes det gode hjem for folk i alle slags livsfaser. 36 leiligheter tilpasset ulike behov, med størrelser mellom 35 og 120 m².

På finværsdager kan du møte venner og naboer i de skjermede, grønne fellesarealene på bakkeplan. Eller du kan ta turen opp på takterrassen og nyte solforholdene der. Innendørs kommer blant annet trivelige felleslokaler med stue og kjøkken – og en gjesteleilighet som du kan booke hvis du får overnattingsgjester.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    På Minde er turmulighetene mange. Den nye gang- og sykkeltunellen mellom Fyllingsdalen og Minde er perfekt for deg som trives med å trene på to hjul. I tillegg finner du trivelige grøntområder som Leaparken, Tveitevannet og Kristianborgvannet. Og hvis du vil opp på en fjelltopp finnes det flere ruter til Løvstakken og Ulriken i nærheten.

  • Innkjøp

    I området rundt boligene vil det etableres nærbutikker og spisesteder som du og naboene dine kan ha glede av. Funksjoner og tjenester du trenger i hverdagen blir lett tilgjengelig, innenfor 10 minutters gangavstand. Minde er også et knutepunkt hvor du enkelt kommer deg videre til butikker og opplevelser i sentrum eller andre bydeler når du har bruk for det.

  • Transport

    Fra Bergensmeieriet er det lett å komme seg rundt i byen. Bybanen linje 1 og 2 passerer like i nærheten – så du kan hoppe på i den retningen du vil. Det betyr at det ikke bare er sentrum du har lett tilgang til. Fyllingsdalen, Haukeland, Nesttun, Sandsli og Flesland er bare noen av stedene du kan besøke med Bybanen fra Minde.

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.

Se visualiseringsvideo

Få et inntrykk av hvordan det nye nabolaget kommer til å bli. Visjonen er å skape en bæredyktig timinutters by og et levende område sentralt i Bergen.