For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, 3.10, 2 Rom

Beskrivelse

Fransk balkong og stort soverom

Leilighet på 42 kvm i byggets tredje plan, på denne siden vil det si en veldig høy første etasje. Her finner du gode løsninger og soverom på over 12 kvm.

Bilder
Om nabolaget
  • Sentrum utenfor sentrum

    Et område som er godt tilrettelagt for at du skal ha nær tilgang til det meste du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Dette inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Her sørger du for å få en fleksibel hverdag med mer tid til deg selv og din familie.

  • Kollektivt, innkjøp og skole

    Bare 100 meter unna finner du to bybanestopp i retning sentrum og Flesland eller Haukeland sykehus og Fyllingsdalen. Med bil kommer du deg raskt ut på Fjøsangerveien og herfra kommer du deg enkelt rundt. Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnprisbutikk samt flere restauranter i nærområdet. Det vil også komme butikker og kaféer i nabolaget. Ellers er det er stort skoletilbud for alle trinn og barnehager. HvL er kun et bybanestopp unna i retning sentrum og Minde skole er kun en gåtur unna.

  • Aktivitet i området

    Her finner du gode turmuligheter som en ettermiddagstur rundt Tveitevannet, fjelltur over Løvstakken eller opp på et av Bergens høyeste fjell, Ulriken. Ellers er det også gode muligheter for deg som liker å sykle, det skal nemlig bygges sykkelsti fra Storetveit, via Minde Allé til Kanalveien, samt to-felt sykkelsti fra Skjold, gjennom Kanalveien og videre til Bergen Sentrum. Det tilbys mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper i området. Fotball, tennis og turn er bare noen av alternativene.

Bonava mottok kulturpris av Bergen kommune

Den 27. november fikk vi utdelt Bylivsprisen av Bergen kommune for å fremme bylivet og gjør Bergen til en enda mer attraktiv by. Les mer

Slik blir Bergensmeieriet på Minde

Restauranter med uteservering, butikker og en diger mathall. Slik skal Minde bli ny. Les mer