For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

3 soverom og privat balkong

En leilighet som byr på tre soverom, to fulle bad og privat balkong i femte etasje. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er på hele 44 kvm og godt inndelt i soner for alle hverdagens aktiviteter.

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen. Her har man direkte adgang til en bod hvor man enkelt kan plassere vekk yttertøy og annet utstyr.

Stue og kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning i en løsning og er godt oppdelt i soner for kjøkken, spisebord, sofaområde og lesekrok. Fra stuen har du også utgang til privat balkong.

Soverom

Leiligheten byr på 3 gode soverom. Det største soverommet er på hele 13 kvm og har en hel vegg klar til den type garderobeløsning som passer din livsstil og privat bad. De andre soverommene er også av god størrelse på 10 og i underkant av 7 kvm.

Bad

I denne leiligheten finner du to fulle bad. Begge er pent flislagt bad med mørke fliser på gulv og hvite på veggene som standard. Det er varme i gulvet og opplegg til vaskemaskin. Bade i forbindelse med hovedsoverommet har opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Leiligheten har privat uteplass i form av balkong på hele 12 kvm hvor du kan nyte varme sommerdager med grillmat eller en god kopp kaffe og en spennende bok.

Fellesfasiliteter

Finn roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takterrassen er oppdelt i soner for ro og hygge. Her finner du pergola, fuglebad, sittegrupper og grønne omgivelser. En plass hvor man kan nyte solen fra morgen til kveld. Ellers vil nabolaget vil bestå av flere gater, kvartaler, allmenninger og byrom. Her skal vi utforme soner for rekreasjon, bevegelse og fellesskap som lekeplass og flere samlingspunkt. Her handler det om å utnytte områdene best mulig og skape et levende nabolag.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det vikBatig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige. Balansert ventilasjon, gode kvaliteter og lavt energiforbruk er viktig for en slitesterk bolig.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrum utenfor sentrum

    Et område som er godt tilrettelagt for at du skal ha nær tilgang til det meste du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Dette inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Her sørger du for å få en fleksibel hverdag med mer tid til deg selv og din familie.

  • Kollektivt, innkjøp og skole

    Bare 100 meter unna finner du to bybanestopp i retning sentrum og Flesland eller Haukeland sykehus og Fyllingsdalen. Med bil kommer du deg raskt ut på Fjøsangerveien og herfra kommer du deg enkelt rundt. Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnprisbutikk samt flere restauranter i nærområdet. Det vil også komme butikker og kaféer i nabolaget. Ellers er det er stort skoletilbud for alle trinn og barnehager. HvL er kun et bybanestopp unna i retning sentrum og Minde skole er kun en gåtur unna.

  • Aktivitet i området

    Her finner du gode turmuligheter som en ettermiddagstur rundt Tveitevannet, fjelltur over Løvstakken eller opp på et av Bergens høyeste fjell, Ulriken. Ellers er det også gode muligheter for deg som liker å sykle, det skal nemlig bygges sykkelsti fra Storetveit, via Minde Allé til Kanalveien, samt to-felt sykkelsti fra Skjold, gjennom Kanalveien og videre til Bergen Sentrum. Det tilbys mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper i området. Fotball, tennis og turn er bare noen av alternativene.