For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Kaffe på balkongen og bytur

Velkommen hjem til en leilighet som byr på privat balkong og 57 kvm bolig. Ta med deg en god kopp kaffe og en spennende bok ut på balkongen en fin sommerdag.

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten. Herfra han man inngang til leilighetens baderom og ene soverom.

Stue og kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning på 27 kvm som byr på plass til både kjøkken, spisebord og underholdningssone. Fra stuen har du også inngang til en praktisk bod på 3 kvm.

Soverom

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er på rett i underkant av 13 kvm og har god plass til oppbevaring i form av den garderobeløsningen du velger. Har du ikke behov for soverom nummer to kan dette brukes som kontor eller kanskje et hobbyrom?

Bad

Boligens bad er pent flislagt med mørke fliser på gulvet og lyse på veggene. Badet har også gulvvarme, noe som er mer enn verdsatt på kalde morgener. Opplegg til vaskemaskin finner du klart på badet.

Privat uteplass

Leiligheten har privat uteplass i form av balkong på hele 8,5 kvm hvor du kan nyte varme sommerdager med grillmat eller en god kopp kaffe og en bok.

Fellesfasiliteter

Finn roen med en spennende bok eller ta en kaffe med gode naboer og venner. Takterrassen er oppdelt i soner for ro og hygge. Her finner du pergola, fuglebad, sittegrupper og grønne omgivelser. En plass hvor man kan nyte solen fra morgen til kveld. Ellers vil nabolaget vil bestå av flere gater, kvartaler, allmenninger og byrom. Her skal vi utforme soner for rekreasjon, bevegelse og fellesskap som lekeplass og flere samlingspunkt. Her handler det om å utnytte områdene best mulig og skape et levende nabolag.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det vikBatig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige. Balansert ventilasjon, gode kvaliteter og lavt energiforbruk er viktig for en slitesterk bolig.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrum utenfor sentrum

    Et område som er godt tilrettelagt for at du skal ha nær tilgang til det meste du trenger i hverdagen innenfor 10 minutters gangavstand. Dette inkluderer blant annet dagligvare, barnehage, arbeidsplasser, kollektivtransport og andre servicetjenester. Her sørger du for å få en fleksibel hverdag med mer tid til deg selv og din familie.

  • Kollektivt, innkjøp og skole

    Bare 100 meter unna finner du to bybanestopp i retning sentrum og Flesland eller Haukeland sykehus og Fyllingsdalen. Med bil kommer du deg raskt ut på Fjøsangerveien og herfra kommer du deg enkelt rundt. Det finnes Rema 1000, Coop Extra og Bunnprisbutikk samt flere restauranter i nærområdet. Det vil også komme butikker og kaféer i nabolaget. Ellers er det er stort skoletilbud for alle trinn og barnehager. HvL er kun et bybanestopp unna i retning sentrum og Minde skole er kun en gåtur unna.

  • Aktivitet i området

    Her finner du gode turmuligheter som en ettermiddagstur rundt Tveitevannet, fjelltur over Løvstakken eller opp på et av Bergens høyeste fjell, Ulriken. Ellers er det også gode muligheter for deg som liker å sykle, det skal nemlig bygges sykkelsti fra Storetveit, via Minde Allé til Kanalveien, samt to-felt sykkelsti fra Skjold, gjennom Kanalveien og videre til Bergen Sentrum. Det tilbys mange aktiviteter for de fleste aldersgrupper i området. Fotball, tennis og turn er bare noen av alternativene.