For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Nybygg Bergen

Prosjektene våre i Bergen

Finn deres nye hjem i Bergen

Nybygg til salgs i Bergen

Bergen er en by i rask utvikling og det er stor etterspørsel etter nybygg. Den offensive satsningen på gründervirksomhet, kunst og kultur setter Bergen på kartet både i Norge og i resten av verden. Universitetet i Bergen har blant etablert en egen gründerpark for å satse på utvikling av næringslivet. Dette gir både verdiskapning og flere arbeidsplasser. Vi bygger derfor nybygg for å drive Bergen fremover.

Satsningen på kultur er like imponerende. Opplev den unike arkitekturen til Ole Bulls Villa, på Lysøen. Eller besøk Edvard Griegs idylliske hjem, Trollhaugen. Kulturhistorien til Bergen er nesten uten sidestykke i Norge. Det betyr at kulturtilbudet er rikt og variert i hele Bergens området. Du kan velge blant en rekke teatre, muséer og konsertscener. Dette gjør Bergen til en spennende by å bo i og Bonava utvikler nybygg for at flere skal få oppleve alt byen har å tilby.

Nybygde boliger i Bergen

Det er noe eget med å komme inn i et nybygg. Kriblingen i magen når man står foran døren med nøklene i hånden for første gang. De første skrittene over helt ny parkett. Drømmene som fyller rommene allerede før du har rukket å bære inn de første møblene. Vi skaper nybygg hvor du kan forme dit drømmehjem.

Vi har sørget for at du har et sunt inneklima og et hjem som er trygt og godt å være i. Et hjem er allikevel mye mer enn innsiden av huset. Det er også et lokalområde og et nabolag. Derfor bygger vi ikke bare huset, vi etablerer hele nabolaget. Vi fokuserer på å skape nybygg med innbydende fellesarealer til stimuli og forfriskende lag med venner og naboer.

Nærhet til alt – fra et nybygg i Bergen

Våre nybygg i Bergen er plassert i fantastiske naturskjønne områder. Bergen er omringet av vakre fjell og grøntområder, så veien fra kultur til natur er kort. Fløybanen tar deg fra sentrum til fjellet på under åtte minutter og gir deg en fantasisk utsikt over byen.

Bergen er både en spennende og variert by. Derfor skaper vi nå nybygg med hjem til værende og nye bergensere. Ta en titt »

Det er faktisk ganske enkelt å komme seg rundt i Bergen. Bybanen, buss, båt, tog eller taxi tar deg rundt der hvor du trenger å dra. Dersom du vil dra litt ekstra langt kan du mønstre på seilskipet Statsraad Lehmkuhl, som har hjemmehavn i Bergen. Skipet ble bygget i 1914 og er Norges største og eldste skværriggede seilskip.

Skipet har mange pallplasseringer fra Tall ships races, og du kan være med neste gang pallplasser skal jaktes. Om du har lyst, selvfølgelig. Det er en stor opplevelse i seg selv å bare se dette fantastiske skipet ligge til kai, når det er hjemme i Bergen.

Bonava bygger nybygg med erfaring

Med Bonava på laget kan du trygt flytte inn i din nye bolig. Vi har over 80 års erfaring med å bygge gode solide hjem. Vi har faktisk bygget tusenvis av boliger, og vi er stolte av hvert eneste nybygg. Etter å ha vært en del av NCC mange år, ble Bonava en selvstendig enhet i 2016. Vi fortsetter med å etterleve vår egen visjon. Vi skaper levende nybygg, hvor mennesker trives og er lykkelige.

Når du velger oss som partner på veien til ditt nye hjem, blir vi ved din side. Først hjelper vi deg å finne den boligen du ser etter. Deretter er vi heller aldri langt unna etter at du har flyttet inn i et av våre nybygg.

Om noe ikke er helt som forventet er vi lette å få tak i. Dersom du ikke kontakter oss, tar vi uansett kontakt med deg et år etter at nybygget er ferdig. Dette er et ledd i prosessen med å sikre at din bolig holder standarden den skal ha. Da gjennomfører vi for sikkerhets skyld en befaring av boligen. Slik at du kan være trygg på at alt er i orden.

 

 

Nybygg i nabolag som er skapt for familien

Et familievennlig hjem i et nybygget nabolag er et sted hvor familien kan leke, leve og utfolde seg. Det skal være trygt og enkelt for barna å løpe ut i frisk luft for å more seg. Vi bygger nybygg for at det skal være plass til både menneskene og øyeblikkene som utgjør en familie. Den milde lyden av barnelatter på lekeplassen, eller små føtter som stabber inn etter leking i snøen. Livet handler om uendelig mer enn gulv og vegger.

Nybygg i familievennlige nabolag ligger alltid like i nærheten av lekeplasser eller parker, og det er heller aldri langt til skolen. Ellers er Bergen flust av muligheter til å ha det gøy med barna. Hva med å gå på skøyter på Slåtthaug Isbane? Eller vil du heller besøke det verdensberømte akvariet i Bergen? Her kan du følge både dyr og dyrepassere, være med på mating og se dyrene leke og kose seg.

De familievennlige nabolagene etableres med trygge rammer slik at barn kan være barn. Fordi når barna koser seg, har foreldrene det også godt. Det er ditt liv og din familie. Vi er opptatt av å utvikle nybygg for at du skal få leve det livet du vil leve, på dine premisser.

 

 

Finn et nybygg som passer deg

Uansett hva slags type du er og hva du trives med å gjøre, vil vi gjerne være med på laget når du skal finne ditt nye hjem. Vi følger deg helt fra undersøkelsesfasen av forskjellige nybygg til du er veletablert i din bolig. Vi utvikler nybygg for å kunne gi deg ditt drømmehjem.

Kontakt oss gjerne dersom du er nysgjerrig på Bonava eller på et av våre nybygg i Bergen.

Kontakt oss her »