Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybygg Bergen

Nybygg i Bergen

Bergen tilbyr deg en fortreffelig blanding av kunst, kultur og natur. Derfor er denne byen helt ideell for de som gjerne vil ha valgmuligheter i hverdagen. Nå utvikler Bonava flere spennende nybygg i Bergen. Hvordan ser du for deg ditt drømmehjem?

Nybygg til salgs i Bergen

Bergen er en by i rask utvikling og det er stor etterspørsel etter nybygg. Den offensive satsningen på gründervirksomhet, kunst og kultur setter Bergen på kartet både i Norge og i resten av verden. Universitetet i Bergen har blant etablert en egen gründerpark for å satse på utvikling av næringslivet. Dette gir både verdiskapning og flere arbeidsplasser.

Satsningen på kultur er like imponerende. Opplev den unike arkitekturen til Ole Bulls Villa, på Lysøen. Eller besøk Edvard Griegs idylliske hjem, Trollhaugen. Kulturhistorien til Bergen er nesten uten sidestykke i Norge. Det betyr at kulturtilbudet er rikt og variert i hele Bergens området. Du kan velge blant en rekke teatre, muséer og konsertscener. 

Nærhet til alt – fra et nybygg i Bergen

Alt dette ligger i et fantastisk naturskjønt område. Bergen er omringet av vakre fjell og grøntområder, så veien fra kultur til natur er forsvinnende kort. Kabelbanen Fløyen, tar deg for eksempel fra sentrum til fjellet på under åtte minutter. 

I dette spennende og varierte området skaper vi nå nye hjem til både værende og nye bergensere. Ta en titt.

Våre nybygde hjem i Bergen

Finn deres nye hjem i Bergen

Vi bygger nytt nabolag i

Nybygde boliger i Bergen

Kriblingen i magen når man står foran døren med nøklene i hånden for første gang. De første skrittene over helt ny parkett. Drømmene som fyller rommene allerede før du har rukket å bære inn de første møblene.

En nybygget bolig er som et blankt ark. Du kan tegne, skrive eller fylle arket med hva du vil. Det er ditt alene, og det handler om dine eventyr.

For sånn skal det være når du overtar et nybygget hjem fra Bonava. Vi har gjort et solid stykke forarbeid for å være sikre på at designet på boligen er smart og romslig. Vi har valgt ut materialer som er energisparende og bærekraftige, slik at de er tilpasset dine behov, uten å belaste planeten. Vi har bygget for at alt det tekniske er gjennomtenkt og i orden. Slik at du trygt kan innrede med dine møbler og dine drømmer.

Vi har sørget for at du har et sunt inneklima og et hjem som er trygt og godt å være i. Et hjem er allikevel mye mer enn innsiden av huset. Det er også et lokalområde og et nabolag. Derfor bygger vi ikke bare huset, vi etablerer hele nabolaget. Vi fokuserer på innbydende fellesarealer til stimuli og forfriskende lag med venner og naboer.

Det er faktisk ganske enkelt å komme seg rundt i Bergen. Bybanen, buss, båt, tog eller taxi tar deg rundt der hvor du trenger å dra. Dersom du vil dra litt ekstra langt kan du mønstre på seilskipet Statsraad Lehmkuhl, som har hjemmehavn i Bergen. Skipet ble bygget i 1914 og er Norges største og eldste skværriggede seilskip.

Skipet har mange pallplasseringer fra Tall ships races, og du kan være med neste gang pallplasser skal jaktes. Om du har lyst, selvfølgelig. Det er en stor opplevelse i seg selv å bare se dette fantastiske skipet ligge til kai, når det er hjemme i Bergen. 

Med Bonava som utbygger

Med Bonava på laget kan du trygt flytte inn i din nye bolig. Vi har over 80 års erfaring med å bygge gode solide hjem. Vi har faktisk bygget tusenvis av boliger, og vi er stolte av hver eneste av dem. Etter å ha vært en del av NCC mange år, ble Bonava en selvstendig enhet i 2016. Vi fortsetter med å etterleve vår egen visjon. Vi skaper levende steder, hvor mennesker kan trives og er lykkelige.

Når du velger oss som partner på veien til ditt nye hjem, blir vi ved din side. Først hjelper vi deg å finne den boligen du ser etter. Deretter er vi heller aldri langt unna etter at du har flyttet inn.

Om noe ikke er helt som forventet er vi lette å få tak i. Dersom du ikke kontakter oss, tar vi uansett kontakt med deg et år etter at bygget er ferdig. Dette er et ledd i prosessen med å sikre at din bolig holder standarden den skal ha. Da gjennomfører vi for sikkerhets skyld en befaring av boligen. Slik at du kan være trygg på at alt er i orden.

Nybygg – mer enn bare et hus

Vi sier at vi ikke bare bygger bygninger, men at vi bygger familievennlige, sosiale og aktive nabolag. Hva mener vi egentlig med det?

Nabolagene som er skapt for familien

Et familievennlig hjem og nabolag er et sted hvor familien kan leke, leve og utfolde seg. Det skal være trygt og enkelt for barna å løpe ut i frisk luft for å more seg. Vi bygger for at det skal være plass til både menneskene og øyeblikkene som utgjør en familie. Den milde lyden av barnelatter på lekeplassen, eller små føtter som stabber inn etter leking i snøen. Livet handler om uendelig mer enn gulv og vegger.

Familievennlige nabolag ligger alltid like i nærheten av lekeplasser eller parker, og det er heller aldri langt til skolen. Ellers er Bergen flust av muligheter til å ha det gøy med barna. Hva med å gå på skøyter på Slåtthaug Isbane? Eller vil du heller besøke det verdensberømte akvariet i Bergen? Her kan du følge både dyr og dyrepassere, være med på mating og se dyrene leke og kose seg.

De familievennlige nabolagene etableres med trygge rammer slik at barn kan være barn. Fordi når barna koser seg, har foreldrene det også godt. Det er ditt liv og din familie. Vi er opptatt av at du skal få leve det livet du vil leve, på dine premisser.

Nabolagene hvor folk møter folk

Sosiale nabolag kombinerer indre og ytre rammer som legger til rette for både privatliv og felleskap. Nyt en trivelig middag med venner på en restaurant i nærområdet. Inviter med noen hjem, eller slapp av hjemme helt alene. Kanskje en årlig grillfest for alle naboene ute på plenen? – Du bestemmer selv.

I sosiale nabolag bygger vi alltid et sosialt samlingsted. Det kan være Takterrasser, grillplass, bocciabane eller andre ting. Det viktigste er at det er rom for å være sosial med naboer og venner, dersom du vil.

Det viktigste er at det er ditt liv og du skal få fylle det med det du selv ønsker, sosialt og privat.

Nabolag med drivkraft

Med nærhet til sjø, fjell og natur er det enkelt å øke pulsen. Uavhengig av alder eller fysisk form, er nabolaget og nærområdet tilrettelagt for at du skal kunne få frisk luft og bevegelse.

Finn din zen i grønne omgivelser, eller ta deg en svømmetur i havet. Kanskje passer det bedre med en løpetur på en av Bergens mange turstier. Eller for en familie av skikkelige eventyrere, passer det muligens bedre med en lang tur inn i fjellheimen som omkranser Bergen?

Uansett hva slags type du er og hva du trives med å gjøre, vil vi gjerne være med på laget når du skal finne ditt nye hjem. Vi følger deg helt fra undersøkelsesfasen til du er veletablert i din bolig. Kontakt oss gjerne dersom du er nysgjerrig på Bonava eller på et av våre nybygg i Bergen.