For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Bergen rekkehus bonava
Område

Rekkehus i Bergen

Nye rekkehus i Bergen

Kunne du tenke deg et nytt rekkehus i Bergen? Bonava har skapt helt nye familievennlige rekkehus, i en av Norges mest allsidige byer.

Prosjektene våre i Bergen

Finn deres nye hjem i

Rekkehus skaper rom

Mange foretrekker å bo i rekkehus fordi det gir rom for både privatliv og fellesskap. I trivelige og sosiale nabolag er det lett å føle seg hjemme. Våre nabolag er urbane og har et barnevennlig miljø. Man har gangavstand til alt man trenger, blant annet en trygg vei til skole og barnehage.

En ny bolig er som en tom tegnebok. Du kan tegner inn historien om deg og din familie, slik som du ønsker at den skal være. For det handler om akkurat det. Vi har tatt oss av det tekniske, slik at du kan fylle tiden med ting du vil bruke din tid på.

Vi har gjort et grundig forarbeid for å være sikre på at designet på boligen er anvendelig og effektivt. Materialene er utvalgt fordi de er energisparende og bærekraftige, slik at de er tilpasset dine behov, uten å belaste planeten. Alt er klart for at du skal fylle hjemmet ditt med, dine øyeblikk. Dersom du vil er du også hjertelig velkommen til å være med i prosessen. Du kan velge farger, innredninger, gulv og løsninger. Jo tidligere du kjøper boligen, desto mer kan du påvirke selv.

Du får et sunt inneklima og et hjem som er trygt og godt å være i. Et hjem er allikevel mye mer enn innsiden av boligen. Det er også et lokalområde og et nabolag. Derfor bygger vi ikke bare huset, vi etablerer hele nabolaget. Vi fokuserer på innbydende fellesarealer til stimuli og forfriskende lag med venner og naboer.

Et godt hjem fra Bonava

Bonava har skapt hjem og nabolag siden 1930-årene. Vi har bygget tusenvis av boliger og vi skaper i dag nye hjem i 8 land. Visjonen vår er at vi skal skape lykkelige nabolag, hvor beboerne har den høyeste grad av livskvalitet. Det virker kanskje uoppnåelig, men gjennom erfaring og grundige undersøkelser har vi funnet noe spennende.

Erfaringen viser at det er tre faktorer som er spesielt viktige for at folk skal ha det bra. Vi kaller dette våre drivere. Disse er Aktive nabolag, sosiale nabolag og familievennlige nabolag.

Aktive nabolag - frisk luft og helse

Et godt liv starter med god helse. Derfor skaper vi nabolag som legger til rette for frisk luft og bevegelse.  Det betyr at de ligger nær opp til natur, sjø og fjell. Du kan løpe på en merket tursti, dukke deg i friskt vann, eller finne din zen i grønne omgivelser. I Bergen er naturen spektakulær og variert, så mulighetene er gode for både korte og lange turer. Uansett alder og fysisk form, finnes det muligheter til å øke pulsen. Når vi i Bonava bygger et aktivt hjem, skal du nyte godt av det.

Sosiale nabolag – vennskap og møtepunkter

Sosiale nabolag legger til rette for både privatliv og felleskap. Inviter en god venn til middag på terrassen, ellers stikk en tur på kafé. I sosiale nabolag er felleskap alltid like i nærheten. God mat og brede smil på den årlige grillfesten, eller en tur på en restaurant i nærheten. Du vet best selv hvordan du liker å bruke tiden din. Vi legger til rette for at du skal kunne velge selv.

Det er lett å skape felleskap, i ditt nye nabolag.

Familievennlige nabolag – et trygt og godt sted for store og små

Et trygt og godt nabolag er et sted hvor ungene kan løpe, leke og slappe av. Familielivet er fullt av de store – små øyeblikkene. Når poden snurrer seg rundt på parketten for første gang. Når barna kommer hjem for å hente en gulrot-nese til årets foreløpig største snømann. Vi bygger romslige hjem slik at du har god plass til familien og alle disse øyeblikkene.

De familievennlige nabolagene bygges med trygge rammer slik at barn kan få være barn, og familien kan få være en familie. Det er ditt liv, dine drømmer og din hverdag. Vi er opptatt av at du skal få det - sånn som du vil ha det.

Vi vil gjerne ha deg med hjem til oss. Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne ditt drømmehjem. Hvem vet, kanskje fremtiden ligger i et rekkehus i Bergen?