For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Leiligheter på Sandsli

Nye leiligheter på Sandsli

Nå har du muligheten til å bo på et sted som kombinerer spennende muligheter med behagelig familieliv. Bonava bygger nye leiligheter på Sandsli.

Leiligheter til salgs på Sandsli

16 kilometer fra Bergen sentrum ligger Sandsli. Her finner du et pulserende næringsliv som inkluderer mange av de største virksomhetene i Norge. Du finner også massevis av fritidsaktiviteter og storslåtte naturopplevelser.

Bonava skaper nye hjem på Sandsli, med trygge rammer rundt hverdagen, for store og små. I løpet av de neste årene vil det komme omlag 2000 nye boliger på Sandsli og området rundt. Dette bidrar til økt utvikling og nyskaping i lokalområdet.

Sandsli byr også på flott natur til vandreturer og bading. Du kan ta en treningstur rundt Skranevatnet, og avslutte med en forfriskende dukkert. Det er også mulig å gå en løype fra Sandsli til Bergen sentrum. Turen har maksimalt 2 prosent stigning, men du kommer allikevel opp på 141 meter over havet.

Nabolag på Sandsli

Finn deres nye hjem her

Gleden av en ny leilighet

Når man flytter inn i en helt nybygget leilighet, er det som å starte litt på nytt. Veggene og gulvene er nye, og det samme gjelder kjøkken og bad. Alt er nytt og ubrukt. Dette gir også plass til å tenke litt nytt. Nye farger, kanskje noen nye møbler, og uansett – en helt ny fremtid. Den tiden som ligger foran deg, hvor du skal nyte alle fordelene med å bo i et nybygget hjem.

Noe av det første man merker når man flytter inn i noe som er helt nytt, er at driftskostnadene er lave. Vi bygger alltid energieffektivt, og velger materialer som er bærekraftige og forbruker minst mulig energi. Det er både bra for miljøet og for lommeboken din. Det blir også minimalt med vedlikehold i et nybygg. Enkelt og greit, fordi alt er i orden. Vi gjør en befaring av boligen sammen med deg, 1 år etter oppførelsen. Så vet du at alt er som det skal.

I våre nye bygg kan du også være med å sette ditt preg på leiligheten. Jo tidligere i byggeprosessen du kjøper, jo flere muligheter har du for å selv velge materialer som fliser, armaturer og gulv. Så kan du få hjemmet ditt, slik du vil ha det.

Nybygg stiger ofte i verdi etter hvert som byggene og nærområdet utvikles og ferdigstilles. Derfor er ikke dette bare en investering i økt livskvalitet, men også en investering som kan gi avkastning på andre måter.
Boligene på Sandsli er fleksible leiligheter med nærhet til skole, arbeid, Bybanen, aktiviteter og butikker. Leilighetene er lyse, luftige og tilrettelagt for enhver livssituasjon.

Sandsliportalen - Siste byggetrinn i veletablert område på Sandsli

I Sandsliportalen finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom 3-4 roms leiligheter med gode bokvaliteter. Boligene i nabolaget vil få privat uteplass i form av terrasse eller balkong. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse med tilhørende kjøkken samt sittegrupper både ute og inne. Et perfekt sted å slappe av, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

Opplev Sandsliportalen

Sandslitunet - Nytt nabolag på Sandsli

Sandslitunet kommer i et attraktivt område like ved bybanen, med nærhet til både skole, turområder, arbeidsplasser og butikker. Med gode kollektivforbindelser og et mangfoldig servicetilbud, er det lagt til rette for et godt hverdagsliv på Sandsli. Leilighetene har felles takterrasse og trivelige uteområder, noe som gjør nabolaget godt egnet for å kunne nyte både privatliv og felleskap.

Opplev Sandslitunet

Gartnerlien - Leiligheter med balkongdrivhus

Gartnerlien er et leilighetsprosjekt sentralt på Sandsli. Her finner du et hjem for enhver livssituasjon. Leilighetene byr på solid kvalitet og privat uteplass med eget minidrivhus. Her kan du ha ferske urter lett tilgjengelig eller vakre blomster store deler av året, skap din personlige oase med nettopp dine favorittplanter. Leilighetene i første etasje får egen privat hage. De nye hjemmene i Gartnerlien er skapt i tråd med utviklingen av området. Det er gode og varierte innkjøps- og servicetilbud i nærmiljøet, samt Bybanestopp innenfor gangavstand.

Opplev Gartnerlien

Vi drives av deg

Vår drivkraft kommer av å skape hjem hvor du kan trives og finne livskvalitet. Vi etablerer nabolag som er aktive, sosiale og familievennlige, for at du skal ha frihet til å gjøre det du liker

Store og små med trygge rammer

Når du bor i et familievennlig nabolag er det lett for barn å være barn. Det er aldri langt til skolen, og det lekeplasser eller parker like i nærheten. Idrettslaget Gneist tilbyr mange artige aktiviteter for barn og unge i Sandsli, så her kan barna ha det gøy.
De familievennlige nabolagene skapes med trygge rammer for at barn skal kunne leke, lære og vokse på sine premisser.

Ditt hjemsted

Hva er egentlig et hjemsted? Vi tror det er et sted hvor man føler seg hjemme, også utenfor boligen. For å skape gode hjemsteder legger vi til rette for at det skal være lett å være sosial, med gode venner eller naboer. Vi kaller det sosiale nabolag. I disse nabolagene ligger offentlig transport, restauranter og shoppingmuligheter like i nærheten. Du kan både spise og shoppe på Lagunen senter. I tillegg finne du også offentlige servicekontorer her.

Trivsel og helse

Trivsel og helse henger ofte sammen. En hard treningsøkt, eller en rolig spasertur gir begge ny giv til kroppen. De aktive nabolagene ligger tett opp mot sjø fjell og natur. I området Sandsli-Steinsvik er det et nettverk av turveier og grønne korridorer som er godt egnet for daglig rekreasjon og hverdagsturer.

Vi hjelper deg å finne ditt drømmehjem. Kontakt oss for mer informasjon om leiligheter i Sandsli.

Se mer om Bonava