For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Sandsli Stasjon

Et nabolag med trivelige uteområder i et godt nærmiljø

Beskrivelse

Et nabolag med trivelige uteområder i et godt nærmiljø

Sandsli Stasjon ligger like ved Sandslimarka bybanestopp, i et område som er satt sammen av småhusbebyggelse, kontorbygg, furukoller og større friluftsområder.

Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Her skaper vi innbydende og varierte boliger med gode planløsninger, lyse og åpne oppholdsrom og fellesarealer.

Parkering og boder plasseres under bakkeplan. Dette frigir plass til trafikksikre utearealer mellom byggene, hvor vi skaper gode passasjer og møteplasser.

Leilighetene kommer i ulike størrelser – og alle får sin egen balkong eller markterrasse. De blir også svanemerket. Det betyr blant annet at leilighetene bruker lite energi, har et godt inneklima og lever opp til strenge krav til bruk av materialer.

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

  • Innkjøp

    Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

  • Transport

    Sandsli Stasjon ligger like ved bybanestoppet på Sandslimarka. Her er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum.

Fakta om området

50

meter til bybanestopp

1

km til skole og turområde

1,5

km til Fanatorget

4

km til Lagunen Storsenter

Sandsli Stasjon