For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Planlagt

Sandsli Stasjon I

Nye og innbydende leiligheter – like ved bybanestoppet

Eierform :
Selveier

Interaktivt solstudie

Her kan du se hvor solen står på ulike tidspunkt på døgnet. Bruk gjerne tastene W, A, S, D (frem, bak og til sides) E og Q (opp og ned) på PC-tastaturet eller en-to fingrer på mobil for å manøvrere frem og tilbake.

Beskrivelse

Salgsstart 2024

Nye og innbydende leiligheter – like ved bybanestoppet

Sandsli Stasjon I er første salgstrinn i et nytt og trivelig nabolag i Sandslimarka. Totalt vil det komme 178 enheter – og snart blir de 34 første leilighetene tilgjengelig for salg. 

Her blir det dagligvarebutikk i første etasje, egen uteplass og flotte fellesområder. På den felles takterrassen kan gode naboer møtes på finværsdager. Og de trivelige uteområdene er godt egnet for både privatliv og fellesskap.

Velkommen til et attraktivt område hvor det er lett å finne seg til rette. Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Bybanen binder området sammen med store deler av byen, og gjør det lett å bevege seg rundt i hverdagen.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

  • Innkjøp

    Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

  • Transport

    Sandsli Stasjon ligger like ved bybanestoppet på Sandslimarka. Her er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum.