For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Solgt

Leilighet, Sandslimarka III-07, 3 Rom

Om nabolaget

 • Innkjøp

  Kjøpesenteret Fanatorget tilbyr et utvalg butikker og forretninger. I tillegg finnes flere dagligvarebutikker like i nærheten. Til Lagunen er det kun tre minutter med bybanen, og Kilden ligger også i nærheten.

 • Transport

  Å komme seg til og fra er ikke problem. Med noe Sandsli to bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen og videre til Bergen sentrum. Via RV 580 kjører det flere busser regelmessig. Også med bil kommer du deg enkelt rundt i distriktet, da Sandsli ligger nært både E39 og RV 556.

 • Natur og aktivitet

  Fana golfklubb, Fana Stadion og Sandslihallen tilbyr alle ulike idretts- og aktivitetstilbud for store og små. Her kan alle finne noe å drive på med enten de liker lagidrett, vil løpe en tur i skogen eller spille squash. Eller hva med bowling?

 • Skole og barnehage

  Området byr på skoler i alle trinn til og med videregående, samt flere barnehager. Her tas det godt hånd om de yngste innbyggerne og det sørges for at de får en stødig og lærerik start på utdannelsen.

Arkitektens visjon

Hovedarkitekt for Sandslihøyden forteller om hva tankene bak det aktive nabolaget har vært. Les mer

Samhold og aktivitet

Lokal idrettsglede på Sandsli Les mer

Hva er et hjem?

Er det stedet der du vokste opp og har utallige minner fra? Les mer

Hvordan bygger vi bærekraftige boliger?

Bonavas bærekraftsagenda beskriver hvordan vi blir en del av løsningene og overgangen som kreves for å sikre sosial, miljømessig og økonomisk bærekraftig utvikling og hvordan vi prøver å gjøre boligbygging mer bærekraftig. Les mer

7 fordeler ved å kjøpe nytt hjem

Bli kjent med fordelene ved å kjøpe et nybygd hjem. Les mer