For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Sandslimarka bybane nybygg bonava
Område

Sandslimarka

Veletablert område i grønne omgivelser

Beskrivelse

Veletablert område i grønne omgivelser

Her finner man et mangfold av tilbud og muligheter som legger til rette for en travel hverdag og en allsidig tilværelse. Flotte turmuligheter kombinert med et godt fritidstilbud gjør det mulig å nyte en aktiv livsstil i grønne omgivelser. Velkommen til et attraktivt og veletablert område hvor det er lett å finne seg til rette.

Bilder

Om nabolaget

 • Transport

  Bybanen går fra Flesland, via Sandsli, forbi Lagunen og til Bergen sentrum. Her finner du attraktive stoppe-steder på veien, som Lagunen, Nesttun, Paradis, Brann Stadion, Kronstad og Danmarksplass. Via RV 580 erdet regelmessige bussavganger fra Sandsli. Med bil kommer du også enkelt rundt i distriktet.

 • Skole og barnehage

  Sandslimarka ligger i bydelen Ytrebygda, som har et godt utbygget skole- og barnehagetilbudi nærområdet, uansett hvor gammel barna dine er. Innen 15 minutters gange finner du både Skranevatnet Skole(1.-10. trinn), Sandsli Videregående Skole og flere barnehager.

 • Turterreng

  Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på 4, 6 og 8 km.

 • Innkjøp og shopping

  Innen gangavstand fra Sandslimarka finner du dagligvare-butikk, to restauranter, samt Fanatorget som tilbyr et utvalg av butikker.

Sandslimarka