For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Sandsliportalen

Siste salgstrinn i veletablert område på Sandsli

Eierform :
Selveier
Pris:
3 595 000 -
7 145 000 kr.
Størrelse (BRA):
53 - 104 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Ledig nå
Se boligvelger

Visningslokale

Privatvisning Sandsliportalen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Kampanje: Kjøp leilighet og få 150.000 kr i avslag*

*Dersom du er du en av de 10 neste kjøperne i Sandsliportalen får du 150.000 kr i avslag på en ny leilighet. Kampanjen varer fra 16. januar t.o.m. 31. mars 2023. Ta kontakt for mer informasjon.

Kundehistorie fra Sandsli

Beskrivelse

Innflytning: Februar 2023

Siste salgstrinn i veletablert område på Sandsli

Sandsliportalen vil bestå av 58 moderne leiligheter på mellom 53-104 kvm og er det siste byggetrinnet i det populære området i Sandslimarka.

I Sandsliportalen finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom 3-4 roms leiligheter med gode bokvaliteter. Boligene i nabolaget vil få privat uteplass i form av terrasse eller balkong. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse med tilhørende kjøkken samt sittegrupper både ute og inne. Et perfekt sted å slappe av, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

Sandsli er et populært område i rivende utvikling. Her finner du et bredt utvalg av de ulike servicetilbud du trenger i en travel hverdag. Nabolaget ligger kun 300 meter fra bybanestoppet i Sandslimarka, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i Bergen. Flotte turmuligheter kombinert med et godt fritidstilbud, legger til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser. Velkommen til et attraktivt og veletablert område hvor det er lett å finne seg til rette.

Boliginformasjon
Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

Parkering

Biloppstillingsplasser i parkeringskjeller i multiparkanlegg over to etasjer

Boligene

Visningsbolig
Til salgs
Reservert
Reservert
Solgt

Vi fant dessverre ingen treff

Soldiagram

Se hvordan solen faller