For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Innflyttingsklart

Sandsliportalen

Nye leiligheter i et hyggelig nærmiljø på Sandsli

Eierform :
Selveier
Pris:
4 895 000 -
5 300 000 kr.
Størrelse (BRA):
83 - 93 m²
Antall rom:
3
Innflytting:
Ledig nå

Visninger

Privatvisning Sandsliportalen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Velkommen til Sandsli

Her ligger mulighetene åpne. Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Både barn og voksne kan utfolde seg – og få et avslappende pusterom.

– På Sandsli har vi alt vi trenger

Beskrivelse

Innflyttingsklart nå

Nye leiligheter i et hyggelig nærmiljø på Sandsli

Velkommen til Sandsliportalen – et lunt og trivelig nabolag med flotte uteområder. Sandsliportalen består av 58 moderne leiligheter, og er det siste byggetrinnet i det populære området Sandslimarka.

Her har du muligheten til å velge mellom 3- og 4-roms leiligheter med gode bokvaliteter. Leilighetene har sin egen private uteplass i from av terrasse eller balkong. På toppen av bygget er det en felles takterrasse med tilhørende kjøkken og sittegrupper både ute og inne. Dette er et perfekt sted å slappe av, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

Flotte turmuligheter kombinert med et godt fritidstilbud, legger til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser. Like i nærheten finner du butikker og servicetilbud – og bybanestoppet på Sandslimarka ligger kun 300 meter unna.

I Sandsliportalen flytter du inn i et attraktivt og veletablert område hvor det er lett å finne seg til rette.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Parkering