For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Velkommen til Sandsli

Her ligger mulighetene åpne. Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Både barn og voksne kan utfolde seg – og få et avslappende pusterom.

– På Sandsli har vi alt vi trenger

Beskrivelse

Trivilig 3-roms med god planløsning

Flott leilighet med en innbydende entré som ønsker deg velkommen hjem. Fra entréen har inngang til en bod med ekstra oppbevaringsmuligheter. Badet er pent flislagt, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har to romslige soverom. Dersom det ikke er behov for ekstra soveplass, kan det minste brukes til kontor eller ekstra garderobe. Stuen og kjøkkenet finner du innerst i leiligheten, og skaper en fin distanse mellom soverommene og oppholdsrommet. Kjøkkeninnredningen er L-formet, noe som gjør det til et sosialt og åpent kjøkken. Leiligheten byr på mange kvelder med venner og familie rundt middagsbordet. Fra stuen har du flott utsyn til balkongen, hvor du kan nyte varme dager med pulsen på stedet hvil.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller