For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Trivilig 3-roms med god planløsning

Flott leilighet med en innbydende entré som ønsker deg velkommen hjem. Fra entréen har inngang til en bod med ekstra oppbevaringsmuligheter. Badet er pent flislagt, med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har to romslige soverom. Dersom det ikke er behov for ekstra soveplass, kan det minste brukes til kontor eller ekstra garderobe. Stuen og kjøkkenet finner du innerst i leiligheten, og skaper en fin distanse mellom soverommene og oppholdsrommet. Kjøkkeninnredningen er L-formet, noe som gjør det til et sosialt og åpent kjøkken. Leiligheten byr på mange kvelder med venner og familie rundt middagsbordet. Fra stuen har du flott utsyn til balkongen, hvor du kan nyte varme dager med pulsen på stedet hvil.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

Soldiagram

Se hvordan solen faller