For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Til salgs

Leilighet, 206, 3 Rom

Få en trygg privat visning

Få en 1:1 visning og opplev nabolaget

Finn et tidspunkt som passer deg i oversikten via linken.

Book
Beskrivelse

Trivelig hjørneleilighet med god planløsning

Velkommen inn. Denne hjørneleiligheten befinner seg i 2 etasje og er 58 kvm. I entréen er det rikelig med plass til skapplass og oppbevaring av sko og yttertøy. Leiligheten har to soverom, begge med avsatt plass til garderobeskap. Badet har delikate fliser og varmekabler i gulvet, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Den åpne stue-og kjøkkenløsningen er innbydende med god plass til å invitere gjester til hyggelige kvelder rundt middagsbordet. Vinduer i to fasader gir denne leiligheten ekstra mye naturlig dagslys. Fra stuen har du tilgang til en luftig balkong. Pynt opp uteområdet med møbler, blomsterkasser, pledd og skap din egen oase.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

Soldiagram

Se hvordan solen faller