For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Kampanje: Kjøp leilighet og få 150.000 kr i avslag*

*Dersom du er du en av de 10 neste kjøperne i Sandsliportalen får du 150.000 kr i avslag på en ny leilighet. Kampanjen varer fra 16. januar t.o.m. 31. mars 2023. Ta kontakt for mer informasjon.

Kundehistorie fra Sandsli

Beskrivelse

Arealeffektiv og gjennomlyst leilighet

Praktisk 3-roms leilighet som har alt som trengs for å trives. Leiligheten har to soverom, bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som er åpen og lys, takket være store vindusflater og utgang til en deilig og luftig balkong. Innred soverommene i behagelig og lune farger. Det minste soverommet kan du gjøre om til et kontor eller et oppbevaringsrom dersom det ikke er behov for ekstra sengeplass. Badet i leiligheten er pent flislagt med varmekabler i gulvet. Hjemmets oppholdsrom er hyggelig å være i. Kjøkkeninnredningen er formet som en L i et hjørne langs den ene veggen, og sofagruppen ligger ytterst i rommet og har flott utsyn til balkongen. På balkongen er det herlig å innrede med deilige sittemøbler og grønne gleder, her kommer du til å nyte varme dager med pulsen på stedet hvil. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller