For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Velkommen til Sandsli

Her ligger mulighetene åpne. Sandsli forener fritidsaktiviteter, arbeidsplasser, natur og familieliv. Både barn og voksne kan utfolde seg – og få et avslappende pusterom.

– På Sandsli har vi alt vi trenger

Beskrivelse

Gjennomlyst og arealeffektiv leilighet

Praktisk 3-roms leilighet som har alt som trengs for å trives. Leiligheten har to soverom, bad, entré og åpen stue- og kjøkkenløsning. Her får du en leilighet som er åpen og lys, takket være store vindusflater og utgang til en deilig og luftig balkong. Innred soverommene i behagelig og lune farger. Det minste soverommet kan du gjøre om til et kontor eller et oppbevaringsrom dersom det ikke er behov for ekstra sengeplass. Badet i leiligheten er pent flislagt med varmekabler i gulvet. Hjemmets oppholdsrom er hyggelig å være i. Kjøkkeninnredningen er formet som en L i et hjørne langs den ene veggen, og sofagruppen ligger ytterst i rommet og har flott utsyn til balkongen. På balkongen er det herlig å innrede med deilige sittemøbler og grønne gleder, her kommer du til å nyte varme dager med pulsen på stedet hvil. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller