For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visningslokale

Velkommen til visning

Se visninger

Privatvisning Sandsliportalen

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Kampanje: Kjøp leilighet og få 150.000 kr i avslag*

*Dersom du er du en av de 10 neste kjøperne i Sandsliportalen får du 150.000 kr i avslag på en ny leilighet. Kampanjen varer fra 16. januar t.o.m. 31. mars 2023. Ta kontakt for mer informasjon.

Kundehistorie fra Sandsli

Beskrivelse

Lekker 4-roms hjørneleilighet i 7 etasje.

Denne leiligheten er romslig og luftig takket være store vindusflater som slipper inn mye lys. I entréen er det rikelig med plass til skap og oppbevaring av sko og yttertøy. Leiligheten har en tilhørende bod som er ypperlig å bruke dersom det er behov for mer oppbevaringsplass. Soverommene er av god størrelse, og med avsatt plass til garderobeskap. Dersom du ikke trenger så mange soveplasser, kan man bruke et av de mindre soverommene til kontor, TV-stue eller hobbyrom. Leiligheten har et bad i delikate fliser og varmekabler i gulvet, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg til badet har leiligheten et separat gjestetoalett. Oppholdsrommet er utformet med åpen stue- og kjøkkenløsning med  rikelig boltreplass for hele familien. Kjøkkeninnredningen er plassert innerst i en L-form langs den ene veggen, noe som gir muligheter for å dele resten av rommet inn i ulike soner for spiseområdet og sofagruppe. Fra sofaen er det utsikt og utgang til leilighetens balkong, som fungerer som en forlengelse av hjemmet på varmere dager. Gjør det om til din egen oase med grønne planter, utemøbler og grillområde. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

Soldiagram

Se hvordan solen faller