Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Planlagt

Sandslitunet

Forventet salgsstart: vår 2020. Innflytning: Vinter 2021

Moderne nabolag med trivelige fellesområder

Snart lanseres Sandslitunet. Dette prosjektet vil bestå av totalt 30 moderne leiligheter på mellom 51-97 kvm.

Sandslitunet kommer i et attraktivt område like ved bybanen, med nærhet til både skole, turområder, arbeidsplasser og butikker. Med gode kollektivforbindelser og et mangfoldig servicetilbud, er det lagt til rette for et godt hverdagsliv på Sandsli. Leilighetene har felles takterrasse og trivelige uteområder, noe som gjør nabolaget godt egnet for å kunne nyte både privatliv og felleskap.

På Sandslitunet flytter du inn i et helt nytt nabolag hvor alle leilighetene er tegnet med fokus på smarte planløsninger og god plassutnyttelse. Her finner du ulike boligtyper og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 2, 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best.

Sandsli er et populært område i rivende utvikling. Her finner du et bredt utvalg av de ulike servicetilbud du trenger i en travel hverdag. Flotte turmuligheter kombinert med et godt fritidstilbud, legger til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser. Velkommen til et attraktivt og veletablert område hvor det er lett å finne seg til rette.

Hjemlige fakta

Boligtype
Leilighet
Antall hjem
30
Etasjer
6
Innflytting:
Vinter 2021

Kontakt oss

Bonava Salgsteam Bergen
Bonava Salgsteam Bergen

+47 5594 0610

Få mer informasjon

Bilder

Om nabolaget

Interesse

Interesse

Boligvelger

Vi fant dessverre ingen treff