For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Utsolgt

Sandslitunet

Moderne nabolag med trivelige fellesområder

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
51 - 97 m²
Antall rom:
2 - 4

Kundehistorie fra Sandslitunet

På Sandsli har vi alt vi trenger. Gode turstier som egner seg godt til joggeturer, butikker, treningssenter og bare to minutter til bybanen. Skulle vi mangle noe er det bare en kort tur med bybanen til Lagunen. Vi har tatt en prat med paret - les mer om hvordan de trives på Sandsli

Beskrivelse

Innflyttingsklare nå

Moderne nabolag med trivelige fellesområder

Sandslitunet består av totalt 30 moderne leiligheter på mellom 51-97 kvm. Velkommen hjem til et nabolag med felles takterrasse og trivelige uteområder

Sandslitunet ligger i et attraktivt område like ved bybanen, med nærhet til både skole, turområder, arbeidsplasser og butikker. Med gode kollektivforbindelser og et mangfoldig servicetilbud, er det lagt til rette for et godt hverdagsliv på Sandsli. Leilighetene har felles takterrasse og trivelige uteområder, noe som gjør nabolaget godt egnet for å kunne nyte både privatliv og felleskap.

På Sandslitunet flytter du inn i et helt nytt nabolag hvor alle leilighetene er tegnet med fokus på smarte planløsninger og god plassutnyttelse. Her finner du ulike boligtyper og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 2, 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best.

Sandsli er et populært område i rivende utvikling. Her finner du et bredt utvalg av de ulike servicetilbud du trenger i en travel hverdag. Flotte turmuligheter kombinert med et godt fritidstilbud, legger til rette for en aktiv tilværelse i grønne omgivelser. Velkommen til et attraktivt og veletablert område hvor det er lett å finne seg til rette.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.