For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Funksjonell leilighet i fjerde etasje med stor og solrik balkong

4-roms leilighet med praktisk planløsning

Entré

En romslig entré som ønsker deg velkommen inn. Her er det god plass til skyvedørsgarderobe, perfekt til å henge fra seg jakker og sko.

Stue og kjøkken

En åpen løsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner.

Soverom

Leiligheten har tre soverom, hovedsoverommet har direkte tilgang til bad og god plass for garderobeløsning. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke bruk for tre romlige soverom kan det ene brukes til eksempel kontor.

Bad

Leiligheten har to bad. Begge badene blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På hovedbadet finner du opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Privat uteplass

Leiligheten har en stor balkong på 23 kvm. Et perfekt sted for å finne roen med en spennende bok, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du nedgravde trampoliner, aktivitetsmøbler, slackline og flotte sittegrupper. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare med minimalt vedlikehold. Balansert ventilasjon, slitesterke elementer og lavt energiforbruk er elementer som utgjør et sunt og bærekraftig hjem dere kan nyte i lang tid fremover.

Bilder

Om nabolaget

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.