For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Funksjonell toppleilighet med gode solforhold

4-roms leilighet i syvende etasje med stor balkong og romslige soverom.

Entré

Stor entré som leder deg videre inn i leiligheten. Her finner du mulighet for garderobeløsning slik at du kan henge fra deg alt yttertøy skjult.

Stue og kjøkken

Leilighetene har en åpen stue- og kjøkkenløsning delt inn i soner for kjøkken, spisebord og sofahjørne. Kjøkkenet og stuen blir et naturlig samlingspunkt, og den åpne løsningen skaper et sosialt oppholdsrom for ulike anledninger.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Hovedsoverommet har direkte tilgang til bad og god plass til garderobeskap. De to andre soverommene på 10 og 7 kvm har også god plass til garderobeskap. Har du ikke behov for tre soverom, kan du bruke det ene til enten kontor eller walk-in-closet.

Bad

Leiligheten har to bad. Begge badene blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På hovedbadet finner du opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Privat uteplass

Stor balkong på 23 kvm. Et perfekt sted for å finne roen med en spennende bok, eller ta en kaffe med gode naboer og venner.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du nedgravde trampoliner, aktivitetsmøbler, slackline og flotte sittegrupper. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare med minimalt vedlikehold. Balansert ventilasjon, slitesterke elementer og lavt energiforbruk er elementer som utgjør et sunt og bærekraftig hjem dere kan nyte i lang tid fremover.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.