For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Dette nabolaget er utsolgt

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Toppleilighet med tre soverom og stor balkong

Et funksjonelt hjem med gode løsninger og kvaliteter.

Entré

Romslig entré som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre inn i leiligheten. Her er det også mulighet for garderobeløsning.

Stue og kjøkken

En åpen stue- og kjøkkenløsning gjør at du kan utnytte plassen best mulig. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Her kan du enkelt invitere gode venner eller naboer på middag.

Soverom

Leiligheten har tre soverom, hovedsoverommet har direkte tilgang til bad og mulighet for walk-in-closet. De andre soverommene er også av god størrelse. Har du ikke behov for tre romslige soverom kan det ene brukes til for eksempel kontor.

Bad

Leiligheten har to bad. Begge badene blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. På hovedbadet finner du opplegg for vaskemaskin og stikkontakt for tørketrommel.

Privat uteplass

Balkongen er på 23 kvm. På varme sommerdager kan stuen utvides ved å åpne opp døren til balkongen. Her kan man nyte en god middag på solrike dager.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du nedgravde trampoliner, aktivitetsmøbler, slackline og flotte sittegrupper. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare med minimalt vedlikehold. Balansert ventilasjon, slitesterke elementer og lavt energiforbruk er elementer som utgjør et sunt og bærekraftig hjem dere kan nyte i lang tid fremover.

Bilder

Om nabolaget

 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Naturen er aldri langt unna på Sandsli. Her finner du mange tilrettelagte turområder som er lett tilgjengelig i hverdagen, som for eksempel Storrinden og området rundt Skranevatnet. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt du trenger. Flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter og take-away når du vil kose deg litt ekstra.

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt å komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.