For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Toppleilighet med praktisk planløsning og gode lysforhold

Moderne leilighet med to soverom og romslig balkong.

Entré

Praktisk entré som ønsker deg velkommen inn, her er det gode muligheter for oppbevaring av yttertøy i skapboden.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning som byr på mye plass og kan enkelt deles inn i soner med sofa, spisebord og kjøkken. Her er det ingen problem å invitere gode venner eller familie på besøk.

Soverom

To soverom av god størrelse. Soverommene er på 11 og 8 kvm, nærhet til bad og gode muligheter for garderobeløsninger.

Bad

Leilighetens bad er på 5 kvm og blir levert med fliser på vegg og gulv, samt gulvvarme som standard. Her finner du også opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Her er det ikke vanskelig å se for seg fine solskinnsdager på den store balkongen i leiligheten. Hva med å invitere naboer på vafler og kaffe?

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du nedgravde trampoliner, aktivitetsmøbler, slackline og flotte sittegrupper. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av høy kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare med minimalt vedlikehold. Balansert ventilasjon, slitesterke elementer og lavt energiforbruk er elementer som utgjør et sunt og bærekraftig hjem dere kan nyte i lang tid fremover.

Bilder
Om nabolaget
 • Mangfold

  Sandsliportalen blir et sameie med til sammen 58 leiligheter på mellom 53-104 kvm. Her finner du flere ulike boligtyper, og du har muligheten til å velge mellom leiligheter på 3 og 4 rom. Ut fra planløsning, innredning og øvrige funksjoner kan du planlegge det hjemmet som passer din livsstil best. Du vil få din egen balkong eller terrasse med gode lys- og solforhold, samt tilgang til trivelige fellesområder.

 • Natur og aktivitet

  Sandsliportalen har gode turmuligheter innenfor gangavstand med blant annet Storrinden og området rundt Skranevatnet. For øvrig er det ikke mer enn 10-15 minutter med bil til Smøråsfjellet og Hordnesskogen, med fine skogsløyper på fire, seks og åtte kilometer. Det er også et bredt idrettstilbud i området med et mangfold av både individuell- og lagidrett.

 • Innkjøp

  Her er det enkel tilgang på alt dere trenger; flere dagligvarebutikker like i nærheten og kjøpesentrene Fanatorget og Lagunen innenfor kort rekkevidde. Du finner også restauranter til når du vil kose deg litt ekstra. Eller kanskje synes du det er kjekt å benytte deg av take-away i en travel hverdag?

 • Transport

  Å komme seg til og fra Sandsliportalen er ikke noe problem. Med Bybanestopp innen gangavstand er det enkelt og komme seg til Flesland, Lagunen eller inn til sentrum. For den som er avhengig av bil vil parkeringsplasser være tilgjengelig under bakkenivå.