For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Område

Biskopshus

Urbant og solrikt

Visning

Privatvisning Biskopshus

Dersom de oppsatte visningene ikke passer kalenderen din, kan du booke en privatvisning med en av våre dyktige prosjektselgere her.
Book visning

Beskrivelse

Urbant og solrikt

Prosjektet Biskopshus ligger like ved Norges Handelshøyskole i Ytre Sandviken. Med sine 88 boliger og flotte fellesområde har nabolaget god plass til å finne både ro og gode naboer.

Biskopshus blir et urbant nabolag med flotte fellesarealer og flere soner for både aktivitet og gode samtaler. Nabolaget tilbyr noe for enhver livssituasjon, enten du ønsker en praktisk 2-roms, en stor 4-roms eller et rekkehus med plass til hele familien. I nærområdet finner du det du trenger i hverdagen, samt flere turløyper og tilgang til sjøen. Tomten er solrik, og det skapes lune uteområder både på private balkonger og i fellesområdene. Byggenes uttrykk vil respektere eksisterende bebyggelse, men samtidig tilføre et tidsriktig og estetisk innslag. En stor felles hage, lekeplass og grøntområder med benker og beplantning gir plass til samvær med gode venner og naboer. Hagen blir knutepunktet i nabolaget hvor man kan samles til større sosiale sammenkomster eller bare en kopp kaffe, en kjekk prat og frisk luft.

Nye boliger i et etablert område

Prosjektet kommer til å bestå av 88 boliger på mellom 35 og 142 kvm. Nabolaget byr på det du trenger i hverdagen og du finner hyppige kollektivavganger både i retning sentrum og Åsane. Velkomment hjem til en lys, enkel og komfortabel hverdag i Biskopshus.

Bilder

Se våre prosjekter i Biskopshus