For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Innflyttingsklart

Biskopshus A

Unike leiligheter i Biskopshus

Eierform :
Selveier
Størrelse (BRA):
63 - 121 m²
Antall rom:
3 - 4
Innflytting:
Ledig nå

Visning

Velkommen til visning

Book en privat visning og opplev Biskopshus på nært hold. Våre dyktige prosjektselgere kjenner området godt.
Book visning

Beskrivelse

Innflyttningsklar

Unike leiligheter i Biskopshus

Biskopshus A består av åtte nye selveierleiligheter. Leilighetene blir bygget med byggets eksisterende konstruksjon noe som gir unike leiligheter med høy takhøyde på inntil 3,5 meter. Utformingen på vinduene vil også beholdes slik de var, og gir leilighetene et stilig industrielt preg.

Leilighetene byr på ulike løsninger som er tilpasset enhver livssituasjon, enten du ønsker en koselig 3-roms eller en stor 4-roms leilighet med plass til hele familien. Dette er andre byggetrinn i prosjektet Biskopshus som tilsammen vil bestå av 92 leiligheter fordelt på tre bygg.

Om nabolaget Biskopshus

Biskopshus blir et urbant nabolag med sentral beliggenhet i Ytre Sandviken. På tomten følges sporene til historisk norsk industri, og med henblikk på stedets historie og karakter er disse linjene tatt med inn i boligprosjektet Biskopshus. Byggenes uttrykk vil respektere eksisterende bebyggelse, men samtidig tilføre et tidsriktig og estetisk innslag til området. Tomten er solrik, og det skapes lune uteområder både på private balkonger og i fellesområdene. Her vil det bli områder for sosialisering, lekeplass og grøntområder med benker og beplantning. Velkommen hjem til en lys, enkel og komfortabel hverdag i Biskopshus.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.