For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Romslig 3-roms leilighet

Velkommen inn til et trivelig inngangsparti med god plass til garderobeløsning. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning og kan innredes slik at du får flere soner med sittegrupper og spiseplass. Kjøkkenet er L-formet og har rikelig med oppbevaring og benkeplass. Fra stuen er det utgang til markterrasse hvor du kan nyte solfylte dager. Leiligheten har to romslige soverom med god plass til oppbevaringsmuligheter. Det er også gode muligheter for oppbevaring i bod og på hems over badet. Boligens bad er pent flislagt og har opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.