For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig 3-roms med walk-in closet

Romslig leilighet i første etasje. Her kommer du inn i en pen entré med plass til god garderobeløsning. Badet er pent flislagt og har dusj, toalett, servant og opplegg til vaskemaskin. Boligens hovedsoverom er romslig og med eget walk-in closet. Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning og kan innredes slik at du får flere soner med sittegrupper og spiseplass. Kjøkkenet er L-formet og har rikelig med oppbevaring og benkeplass. Fra stuen er det utgang til markterrasse hvor du kan nyte solfylte dager med venner eller familie. Boligen har gode muligheter for oppbevaring i bod og på hems.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.