For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Gi bud

Visning

Velkommen til visning

Book en privat visning og opplev Biskopshus på nært hold. Våre dyktige prosjektselgere kjenner området godt.
Book visning

Beskrivelse

Romslig 3-roms i 2. etasje

Romslig leilighet i 2. etasje på 93 kvm. Inngangspartiet byr på plass til oppbevaring og muligheter for klesoppheng. Det er to romslige soverom, hvorav master soverommet har svært gode muligheter for oppbevaring. Badene er pent flislagt, og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet og stuen har en praktisk og åpen løsning, som bidrar til et sosialt og hyggelig oppholdsrom. Her er det rikelig med lys som slippes inn takket være store vindusflater, og utgangen til hjemmets balkong. Pynt opp uteområdet med møbler, blomsterkasser, pledd og skap din egen oase. Velkommen hjem.

Bilder

Om nabolaget

  • Natur og aktivitet

    Turmulighetene i Sandviken er mange. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort, som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Ved sjøen finnes mange perler som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren er det fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio, klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skole

    I gangavstand finner du Rema 1000, to Sparbutikker og restaurant. 500 meter unna kan du ta bussen i retning både sentrum og Åsane. NHH, Hellen Barneskole og flere barnehager er også like i nærheten.

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter og gode løsninger.