For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Tacokveld og venner

3-romsleilighet med gode kvaliteter og smarte løsninger.

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen inn. Gangen som leder deg videre til resten av leiligheten. Her er det også muligheter for en skyvedørsløsning slik at man kan lett henge fra seg ytterklær og annet sportsutstyr.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til stue og spisebord. Kjøkkenet får sitt eget hjørne og blir levert av god kvalitet.

Soverom

Leiligheten har to soverom, hoved soverommet har to innganger fra stuen og lett tilgang til bod. Denne kan du bruke til garderobe eller annet utstyr.

Bad

Baderommet byr på 4 kvm og blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her vil du også finne opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Leiligheten byr på hele 20 kvm med terrasse. Her får du en leilighet med fantastisk uteplass hvor du kan nyte varme dager sammen med familie og venner.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst