For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Hjørneterrasse og søndagstur til sjøen

Herlig 3-roms leilighet med stor privat terrasse og lys stue

Entré

Velkommen inn i et inngangsparti med plass til skyvedørsskap og oppheng.

Stue og kjøkken

Oppholdsrommet er luftig og flott opplyst takket være store vindusflater og utgang til en kjekk terrasse.

Soverom

Leiligheten har to soverom hvorav master bedroom har en spennende his-and-her skyvedørsinngang. Det mindre soverommet har vindu ut mot den skjermede terrassen, noe som gjør det veldig kjekt for familiens minste å sove her.

Bad

Boligens bad er pent flislagt med mørke fliser på gulvet og lyse på veggene. Badet har også gulvvarme, noe som er mer enn verdsatt på kalde morgener. Oppsett til vaskemaskin følger med.

Privat uteplass

Fra stuen kommer du ut til en særdeles fin terrasse som er skjermet av en hekk, noe som gjær den privat og sjarmerende. Her koser du deg på lyse kvelder eller flytter helgefrokosten ut om sommeren. Tenk å ha sånn en kjekk uteplass.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst