For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Hjørnebalkong og morgenkaffe

Herlig 3-roms leilighet i andre etasje med lyst oppholdsrom og stor balkong.

Entré

Romslig entré med plass til skyvedørsskap og oppheng til å holde orden i yttertøy og skolesekker. Her har du også tilgang til en innvendig bod til øvrig oppbevaring.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til boligens flotte uteplass. Kjøkkenet er vinklet og er fra kvalitetsleverandøren HTH.

Soverom

Leiligheten har to soverom hvorav det minste ligger i forbindelse med stuen og kan omgjøres til ekstra TV-stue eller hobbyrom dersom du ikke trenger alle sengeplassene.

Bad

Pent flislagt bad med mørke fliser på gulv og hvite på veggene. Det er varme i gulvet og oppsett til vaskemaskin.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til en romslig hjørnebalkong. Her kan du nyte solen utover hele dagen. Her er det supert å invitere til grillkvelder og å skape en god atmosfære ved å inkludere grønne planter i innredningen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.