For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Lekker og gjennomlyst leilighet med to balkonger

En 4-roms leilighet i andre etasje for dere som setter pris på et lyst hjem med plass til familien.

Entré

Entréen har plass til både skap og kommoder som kan passer på alles yttertøy.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en stor, avlang stue med vinduer og uteplasser i begge ender, noe som gir et flott lys og en fin stemning til rommet. Her er det plass til både sofakrok samt kjøkken med spisebord. Herfra har du også tilgang til en bod.

Soverom

Boligen har tre soverom, hvorav to av dem ligger i forbindelse av stuen og kan dermed fungere fint som en ekstra TV-stue dersom du ikke trenger så mange soveplasser.

Bad

Denne leiligheten har både et toalett og et bad. Sistnevnte har oppsett til vaskemaskin og tørketrommel. Badene har gulvvarme og er flislagte.

Privat uteplass

De to uteplassene ligger på hver sin side av boligen, begge har utgang fra oppholdsrommet, og her kan du enkelt flytte måltidene ut når temperaturen tillater det. Her pynter du fint opp med lyslykter og hagemøbler og nyter tilværelsen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.