For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser
Beskrivelse

Romslig og familiehygge

3-romsleilighet med gode kvaliteter og god uteplass.

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten. Her har du lett tilgang til bod som du kan bruke til oppbevaring eller innrede med en skyvedørsløsning i entré.

Stue og kjøkken

Leiligheten har en stor, åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet blir levert av kvalitet og byr på mye benkeplass, samt har du egne soner for spisebord og stuen. Her kan du enkelt nyte en bedre middag sammen med familien.

Soverom

Leiligheten har to romslige soverom på 11 og 7 kvm, soverommene byr på mye luft da du har direkte utgang til terrasse og kan åpne opp dørene samt nær tilgang til bad.

Bad

Leiligheten har ett bad på 6 kvm. Baderommet blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Med terrasse på 12 kvm og balkong på 9 kvm kan du nyte varme sommerdager med grillmat. Her har du muligheter til å innrede uteplassen slik som du ønsker.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder
Om nabolaget
  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst