For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Beskrivelse

Familiekos og en god middag

En 3-roms leilighet med to soverom

Entré

Rommet som ønsker deg velkommen inn. Ved entréen har du nær tilgang til bod hvor man kan henge fra seg ytterklær og sko, eller bruke det til annet oppbevaring.

Stue og kjøkken

Romslig stue- og kjøkkenløsning som byr på mye luft og lys. Kjøkkenet har mye benkeplass og er plassert i hjørne av rommet slik at man får egne soner med kjøkken, spisebord og stue.

Soverom

Leiligheten har to soverom. Hoved soverommet på 13 kvm har god plass til en garderobeløsning samt direkte tilgang til terrasse, her kan du enkelt nyte kaffekoppen på en varm sommermorgen. Det andre soverommet er på 9 kvm og har nær tilgang til bad.

Bad

Leilighetens bad er på 6 kvm og blir levert med fliser på vegg og gulv. Samt gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

En leilighet med god uteplass med både balkong og terrasse. På terrassen kan du innrede uteplassen din slik at du får en uteplass på dine premisser eller du kan enkelt nyte utsikten på balkongen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra nordvest

Soldiagram

Se hvordan solen faller fra sørøst