For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

God planløsning og sentralt

Innholdsrik bolig med gode planløsninger. Leiligheten ligger i tredje etasje. Velkommen hjem.

Entré

En romslig entre som ønsker deg velkommen inn i ditt hjem. Entréen leder deg videre til resten av leiligheten.

Stue og kjøkken

Romslig stue og kjøkken på hele 35 kvm. Kjøkkenet er plassert i den ene enden av rommet og byr på mye benkeplass. I resten av rommet er det god plass til spisebord og en sofakrok med plass til gode venner.

Soverom

Boligen har to soverom og har nær tilgang til baderommet i leiligheten, ellers er det gode muligheter for en garderobeløsning på hver av soverommene.

Bad

Med fliselagt bad på vegger og gulv, og en behagelig belysning, har boligens badeværelse et rent og moderne uttrykk. Her er det også gulvvarme og tilrettelagt for vaskemaskin.

Privat uteplass

Leilighetens uteplass er en balkong på hele 15 kvm. Her er det god plass til utemøbler og grill.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.