For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Private uteplasser og sosialt nabolag

4-roms leilighet med to private uteplasser, to bad og gode løsninger.

Entré

En entré som ønsker deg velkommen inn og leder deg videre til resten av leiligheten.

Stue og kjøkken

Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både spisebord og sofahjørne. Kjøkkeninnredningen gir mye benkeplass og blir levert av kvalitet.

Soverom

Leiligheten har tre soverom. Hoved soverommet er på 16 kvm og har gode muligheter for en skyvedørsløsning samt en liten frokostbalkong. Det er har også direkte tilgang til det ene badet i leiligheten. De to andre soverommene er på 9 og 7 kvm. Har du ikke behov for tre soverom? Da fungerer det ene perfekt til et hjemmekontor.

Bad

Boligen har to flotte bad som begge er helflisede og har varme i gulvet. Det største badet ligger i forbindelse med hoved soverommet.

Privat uteplass

Fra stuen har du utgang til en trivelig balkong som skaper ekstra lys og luft i hverdagen. Her er det muligheter for å innrede uteplassen slik som du ønsker. Den andre balkongen er i forbindelse med hoved soverommet.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.