For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Fredagstaco og bytur

3-roms leilighet i tredje etasje med gode løsninger. En bolig for deg som ønsker en funksjonell bolig i et etablert nabolag.

Entré

Inngangspartiet som ønsker deg velkommen inn. Med god garderobeløsning får du god plass til oppbevaring, en skyvedørsgarderobe kan være en god løsning her.

Stue og kjøkken

Den åpne løsningen gir en god utnyttelse av leiligheten. Kjøkkenet er plassert i en L-løsning som gir god benkeplass og deler rommet inn i soner. Her har du plass til både spisebord hvor du kan invitere familie på middag og en sofakrok med noe kjekt på TV.

Soverom

Boligen har to soverom, hoved soverommet er på 11 kvm og har gode muligheter til en garderobeløsning. Det andre soverommet er på 7 kvm og fungerer perfekt som barnerom eller gjesterom.

Bad

Badet er innredet med fliser på vegger og gulv. Her levers det gulvvarme og ferdig opplegg til vaskemaskin.

Privat uteplass

Gjennom skyvedøren fra stuen kommer du ut på en romslig balkong på 9 kvm. Store vinduer og skyvedør slipper inn mye lys og balkongen skaper en forlengelse av stuen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.