For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Innholdsrik leilighet og sentral

En flott 4-roms leilighet med en god planløsning. Boligen har to balkonger som gjør leiligheten trivelig og lys.

Entré

Entréen som ønsker deg velkommen hjem i leiligheten. Her er det muligheter for en skyvedørsløsning hvor du kan henge fra deg jakker og sko. Gangen leder deg videre inn til resten av leiligheten.

Stue og kjøkken

Stor åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til både spisebord og sofahjørne Kjøkkenet er plassert i enden av leiligheten i en hestesko slik at man får god benkeplass.

Soverom

Leiligheten har tre soverom av god størrelse. Hovedsoverommet har eget bad og gode muligheter for en garderobeløsning. De to andre soverommene på 9 og 7 kvm har utsikt mot balkong og god skap plass.

Bad

Leilighetens to bad leveres med helflisede på både vegger og gulv, samt gulvvarme som standard. Det vil også være tilrettelagt for vaskemaskin på begge bad.

Privat uteplass

Leiligheten har to private balkonger. Fra stuen har du utgang til en balkong på 15 kvm hvor du kan innrede den slik som du ønsker og fra det andre soverommet kan du tre ut på en frokostbalkong om du ønsker å variere mellom dine balkonger.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.