For den beste opplevelsen anbefaler vi at du bruker en annen nettleser

Denne boligen er solgt, men vi har andre for salg i nabolaget

Finn liknende hjem

Beskrivelse

Romslig leilighet med gode kvaliteter

Her får du en romslig 4-roms leilighet med en unik planløsning og gode kvaliteter.

Entré

Entréen ønsker deg velkommen hjem og leder deg videre til resten av denne unike leiligheten. Langs veggen i gangen har du mulighet for å sette inn en stor skyvedørsgarderobe som skuler jakker og sko, og entréen holdes pen og ryddig.

Stue og kjøkken

Stor åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 50 kvm. Her er det god plass til å invitere familiemedlemmer på en hyggelig kveld hjemme hos deg. Kjøkkenet er plassert langs veggen i enden av leiligheten slik at man får utnyttet mest benkeplass.

Soverom

Leiligheten har tre soverom hvorav alle soverommene har gode muligheter til garderobeskap. To av soverommene har nær tilgang til bad mens det siste og minste soverommet har utgang ved kjøkken. Er det ikke nødvendig for deg å ha tre soverom?  Da kan du enkelt bruke et av de til hjemmekontor.

Bad

Leilighetens to bad er på 6 og 4 kvm. De blir levert med fliser på vegg og gulv samt gulvvarme som standard. Her vil du også finne opplegg for vaskemaskin.

Privat uteplass

Med to balkonger i en leilighet kan du enkelt nyte en bedre middag sammen med venner eller familie. Balkongene er plassert på hver sin ende av leiligheten og du kan da åpne opp skyvedøren og utvide stuen.

Fellesfasiliteter

Uteområde vil legge til rette for sosialt samvær og aktivitet. Her finner du både lekeområde og grøntareal. Fellesområdene vil inneholde elementer av vegetasjon, lek, vannelementer og oppholdsplasser som knytter sammen de større, solrike sonene i hvert gårdsrom.

Materialer

Våre materialer er nøye utvalgt og av god kvalitet. Ditt nye hjem skal leve opp til forventningene både i dag og i fremtiden. Vi er opptatt av at boligene vi bygger skal ta vare på de som bor der, derfor er det viktig at byggene er langtidsholdbare og vedlikeholdsvennlige.

Bilder

Om nabolaget

  • Sentrumsnært og solrikt

    Med en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken vil det nye nabolaget legge til rette for plass til både privatlivets og fellesskapets gleder. Biskopshus blir et urbant nabolag med flere uteområder som legger til rette både aktivitet og gode samtaler. Hjemmene er utviklet i samarbeid med TAG Arkitekter og har fokus på å utnytte solforholdene. Dette har resultert i gjennomlyste leiligheter hvor flere har to balkonger.

  • Natur og Aktivitet

    Det finnes gode turmuligheter innenfor gangavstand. Det er blant annet etablert en tursti fra Eikeviken mot Hellen fort som kobles på turnettet videre inn mot Munkebotn, Rundemannen, Fløyen. Du finner også flott områder med sjøen som Biskopshavnbukten, Helleneset og Venehaugen. På Stemmemyren finner du fotball- og tennisbane, samt flerbruks- og svømmehall. Lehmkuhlhallen inne på campus NHH har treningsstudio samt klatrevegger, squashbaner og idrettshall.

  • Transport, innkjøp og skoler

    500 meter unna finner du et busstopp med kollektivtransport i retning både sentrum og Åsane. Med bil kommer du deg raskt ut på E16, og herfra kommer du deg enkelt rundt i distriktet. Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna. Innenfor 10 minutters gange finner du Hellen Barneskole og flere barnehager. Like i nærheten finner du også NHH.